Liisa Leetma

Foto: Tiit Tamme
Inimesed
9. november 2021, 18:30

FOTO | Lapseootel Liisa Leetma: oluline on rasketel aegadel hoida ennast positiivsel kursil, mitte minna kaasa selle hullusega

„Viimasel kuul olen palju leidnud end mõtlemas, kui oluline on sellistel rasketel aegadel hoida ennast positiivsel kursil, mitte minna kaasa selle hullusega ning anda ekstra tähelepanu enda ja oma lähedaste vaimsele tervisele ning heaolule,“ tunnistab lapseootel Liisa Leetma Instagramis.

„Rohkem kui kunagi varem läheb vaja just neid inimesi kes kiirgaks siia maailma soojust, mõistmist, hoolt, valgust ja armastust,“ arvab Liisa.

Liisa ütleb, et peame väga teadlikud olema, kuhu oma energiat suuname ning kellele seda anname. „Hoia oma tähelepanu seal, kus seda kõige enam vaja,“ lisab ta.

Liisa elukaaslane on laulja ja Cartooni liige Joosep Järvesaar. Paar ootab oma esiklast. „Mu paljud sõbrad olid varasemalt öelnud, et lapse saamiseks ei saa kunagi valmis olla, isegi kui arvad, et oled,“ rääkis Joosep Järvesaar, et teda valdasid pärast Liisalt kuuldud beebiuudist ülevoolavad emotsioonid, mida ta sõnadesse panna ei oskagi.

Järvesaar rääkis raadio Sky Plusi saates Andi Raigile: „Mul ei olnudki mõtteid. Ütleks, et mu aju asemel oli punase vestiga ahv, kes tagus neid trummitaldrikuid kokku. Paljud sõbrad olid varasemalt öelnud, et lapse saamiseks ei saa kunagi valmis olla, isegi kui arvad, et oled.“

Järvesaare suhe sisulooja Liisa Leetmaga tuli avalikuks 2016. aasta Eesti muusikaauhindade punasel vaibal, kuhu nad ühiselt saabusid.