KÄTTEMAKSUKLEIT: „Krooni“ uues hooajas kehastab printsess Dianat „Tenetist“ tuttav Elizabeth Debicki. Fotol kannab ta Diana kuulsa nn kättemaksukleidi koopiat. Printsess ilmus paljastavas kleidis seltskonda 1994. aastal pärast seda, kui tema mees prints Charles oli telesaates tunnistanud oma truudusetust. Seksikat kleiti peeti Diana kättemaksuaktiks.Foto: Vida Press
Tele
9. november 2021, 22:30

ALATUD VÕTTED „KROONIS“: kas Harry peaks Netflixi lepingu lõhki rebima? (1)

Briti kuningakoja ekspert nõuab, et prints Harry rebiks jalamaid puruks Netflixi koostöölepingu, mis tõi talle ja Meghanile väidetavalt üle 130 miljoni euro. Kõige kurja juur on Netflixi menusari „Kroon“, kus näidatakse Harry ema Dianat ebasoodsas valguses ning kus prints Philipi sõbrannat hakkab mängima näitlejanna, kel on peresidemed Philipi onu mõrvanud IRAga.

Kuninglik biograaf Angela Levin nimetab prints Harryt selgrootuks – Netflixi hittseriaal „Kroon“ kujutab Harry ema Dianat lugupidamatult, kuid Harry vaikib nagu sukk. Eks ole printsi suu raha täis topitud, annab Levin mõista. Harry ja tema abikaasa Meghan sõlmisid mullu pärast USAsse kolimist Netflixiga suurejoonelise koostöölepingu voogedastusplatvormile saadete ja filmide tootmiseks. Samasugune leping on Netflixil Barack ja Michelle Obamaga. Pole teada, kui palju Harry ja Meghan lepinguga teenivad, kuid sahistatakse lausa 112 miljonist naelast ehk enam kui 130 miljonist eurost.

Edasi lugemiseks: