Kaardimoor Kirsti Timmer

Foto: Kateriine Krigul
Inimesed
9. november 2021, 12:24

PEEGLIKE, PEEGLIKE, TEENI RAHA! Kaardimoor Kirsti Timmer müüb kalleid võlupeegleid, mis kleebitud kaheeurosesse raami (37)

Saatejuhiameti ennustajatöö vastu vahetanud Kirsti Timmeri veebipoes on muu kraami hulgas saadaval uhkete hõbedaste, pronksjate ja kuldsete raamidega peeglid, mida ta ise kaitsetalismanideks nimetab. Peeglite hinnad jäävad poolesaja euro kanti. Kui aga Hiina netikaubamajas – AliExpressis – ringi vaadata, leiab täpipealt samasuguse peegliraami 1,66 euroga. Timmer selles faktis vastuolu ei näe, sest tema käest ostetud peegel on väidetavalt nõiasõnu täis. Ja see maksab!

Kirsti Timmerit võib pidada Eesti kuulsaimaks ennustajaks – lisaks sellele, et tema taroskoobiraamatud kaovad lettidelt nagu soojad saiad, oli tema kodulehte septembri seisuga külastatud 5,5 miljonit korda. Kas endas võimed avastanud naist ei jää painama, et hädalised tema kodulehel leiduva nn võlukraami eest ebaproportsionaalselt palju raha välja peavad käima – maksab ju sama peegel Hiinast tellides kümneid kordi vähem?

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99