Hull leiutaja Vegard Emanuelsen saates „Puuduta mind“; saatejuhid Sirje Presnal ja Anu Saagim

Puuduta mind
23. november 2021, 21:35

„PUUDUTA MIND“ 210. SAADE | Meie oma Tesla, Vegard Emanuelsen selgitab, kuidas elektrihinda kolm korda odavamaks saada. Ja autokütust peaaegu tasuta! (4)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on hull leiutaja Vegard Emanuelsen.

Vaata põnevat videointervjuud!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on hull leiutaja Vegard Emanuelsen.Vaata põnevat videointervjuud!

Eestis elav norrakas Vegard Kristoffer Emanuelsen on üks neist aktivistidest, kes püüdis aastate eest kaitsta Haabersti risti loodust mõtlematu hävitustöö eest. Ta tuli toona välja sellise pöörase ideega, mida esitles ka meie poliitikutele:

Edasi lugemiseks: