Inimesed
7. november 2021, 10:00

IV staadiumi ajuvähki põdev laulja teatas fännidele rõõmusõnumit

Briti poistebändist The Wanted tuntud Tom Parker paljastas aasta tagasi, et tal on diagnoositud ravimatu ja terminaalne glioblastoom. Nüüd teatas Parker fännide rõõmuks, et arstidel on õnnestunud ajukasvaja kontrolli alla saada.

Tom avaldas foto, kus ta poseerib koos oma abikaasa Kelsey ja lastega. „Mu kasvaja on kontrolli alla saadud. Milline emotsioonide möll … Praegu ei saaks me enamat tahtagi,“ kirjutas Parker.

Parker on rääkinud, et teda tabas eelmise aasta juulis krambihoog ning ta pandi aju-uuringute järjekorda. Kuid poolteist kuud hiljem sai Tom perekondlikul puhkusereisi veel raskema krambihoo ning viidi haiglasse. Kolmepäevaste uuringute järel selgus rabav diagnoos: IV staadiumi glioblastoom, mida pole võimalik opereerida. Covid-19 tõttu ei lubatud Kelseyt, kes ootas nende teist last, haiglasse ja Tom pidi hirmsa uudise üksi vastu võtma. Sestsaadik on talle tehtud keemia- ja kiiritusravi.

Oktoobrikuises intervjuus ütles Parker, et ei lase haigusel oma elu üle võimust võtta. „Mitte et ma vähki ignoreeriksin, aga ma lihtsalt ei taha talle tähelepanu pöörata.“