Inimesed

„Olen vaktsineerimiseks liiga vana“ ja „Tuttava tuttaval tulid tüsistused“ ehk Milliseid põhjendusi kuulevad arstitudengid kaitsepookimata inimestele helistades (69)

LISA KOMMENTAAR

e.7. november 2021, 07:47
Kui Konna jutust iva leida, siis 22:27 postituses. Mina pole veel kordagi näinud Eesti statistikat 2 või enam korda covidit läbipõdenute kohta. Järelikult neid kas praktiliselt pole, andmed on salastatud või kestab looduslik immuunsus MÄRKSA pikemalt kui vaktsineeritutel, kelle taasnakatumist on fikseeritud ca 20 000x (kui ma tv-s näidatud numbri suurusjärguga ei eksi). Mis puutub IVM-i toime tõestatust, tuleb vaadata praktikat. S-asitika lennuvõime olevat ka pikalt tõestamata. Aga ta lendab siiski.
Kogu aeg räägitud7. november 2021, 12:22
Kogu aeg räägitud ju, et KÕIGE tugevama kaitse annab läbipõdemine + üks vaktsiinidoos. Läbipõdemine ilma vaksiinita annab ka tugeva kaitse. Kolmandal kohal on vaktsineerimine ilma läbipõdemiseta. Ei midagi uut, mida sa kirjutad! Aga kas on vaja teada, kuidas keha seda ilma vaktsiinita läbi põeb?
e.7. november 2021, 19:02
Kui on kogu aeg räägitud, paluks ka igapäevast statistikat. Tuleks vaid üks rida lisada - korduvnakatumised ja korduvnakatunute haiglasse sattumus.
Konn6. november 2021, 19:48
Sa unustasid mainida et tõestatud toimet ivermektiinil Covidi vastu pole, hoolimata mitmetest uuringutest. Tal on tõestatud toime sügeliste ja sooleparasiitide ravis. Kui EKRE valijal neid on, siis neist nad äkki saavad lahti. Covid naerab selle tableti peale…
Konnale6. november 2021, 19:58
Mis värk sul selle Ekrega on? Koguaeg Ekre siin ja Ekre seal!
Konnale6. november 2021, 20:14
Huvitav, kiidad siin maa ja taevani Reffe, aga huvitav, miks siis iga teine Eestlane arvab, et sinu kiidetud peaminister ei saa oma tööga hakkama? Ju siis pooled Eestlased on rumalad, aga küsimus, kumb pool?
Konn6. november 2021, 20:14
No ainult selle partei esimees on seda sügeliste vastast tabletti oma valijatele soovitanud. Teistel on lihtsalt rohkem mõistust.
konnale6. november 2021, 20:55
Nendes India osariikides, kus Ivermektiini kasutatakse, on koroonaprobleem peaaegu olematu. Ometi elavad seal inimesed peaaegu ülestikku ning on väga vähe vaksituid. Kõik see on googlest lihtsalt leitav. Aga sul: pole tõendatud, EKRE esimees jne jne. Ah mis sa krooksud.
Konn6. november 2021, 21:06
Kui keegi Uutes uudistes ütles et ivermektiin Covidit ravib , siis ei muuda see seda fakti , et ükski uuring pole seda kinnitanud. Mitte ükski. Ja neid on päris mitmeid juba tehtud. Aga Martin julgeb soovitada vaktsiini asemel tegelikult ka mürgist tabletti. Julge mees. Aga rumal…
Meelis Ka6. november 2021, 21:32
Kuule, Konn, Sa ikka ei järginud mu soovitust enne lahmimist veidi süveneda. - Ivermektiiniuuringuid on tehtud PALJU. Enamus positiivsete tulemustega. See üks uuring, millele WHO ja meie peavool viitavad, osutus hiljem võltsinguks - aga see neid ei sega. - Põhjused, miks WHO ja tema mõjualused riigid Ivermektiini keelasid, on varjatud. Meditsiinilised need küll ei ole. Uuri. - India lahenduse võti lühidalt minu sõnastuses: nad tegid täpselt vastupidi WHO soovitustele. Tulemusi vaata ise. Ja siis vaata meie tulemusi, kes me WHO juhiste järgi toimime. Rohkem objektiivset infot, vähem lahmimist!
Konn6. november 2021, 22:27
Kuna sinu kõhutunne ütleb et Indis ravis ennast selle tabletiga ja vabanes koroonast siis nii on? Tead ei ole. India tegelikult põdes selle läbi ja väga suurte ohvrite hinnaga.
Meelis Ka6. november 2021, 22:49
Konnale Silmaringi avardamiseks: https://ivmmeta.com/ Paljudes India osariikides on koroona sisuliselt likvideeritud. Meetod: laustestimine + ravimikomplektide jagamine: Ivermectin, Doxycyclin, lisaks D- ja C-vitamiinid. Kokkuvõttes oli kogu asja võti toimida vastupidi WHO juhistele. https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/indias-ivermectin-blackout---part-v-the-secret-revealed/article_9a37d9a8-1fb2-11ec-a94b-47343582647b.html Veel loogiline küsimus: miks suruda peale KATSETAMATA väktsiini, samal ajal keelates 30a KATSETATUD ravimi? Vähemalt proovida ju võiks, kas aitab, onju?
Tukiloputaja7. november 2021, 18:06
Sa võiksid ka proovida, äkki aitab kroonilise arupuuduse puhul ka. Ära tüütab see vihakõne. Kui mõistus ei küündi, siis vaheta teemat, ära pritsi teisi sapiga.
to tukiloputaja8. november 2021, 18:38
Leiad ehk aega mainida, kelle kohta su jutt käib?
puuratastega võidusõidu mu nn;6. november 2021, 18:28
6. november 2021, 17:34
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Konnale6. november 2021, 18:02
Kuule konn, püsi teemas! Antud artiklis pole sõnagi juttu Ekrest. Tundub, et oled lihtsalt Refi troll, kes ei suuda artiklites lihtsalt TEEMAS PÜSIDA!
Meelis Ka6. november 2021, 18:42
Konnale: Aitan Sind järgmiste mõtteavalduste üllitamisel edasi: Ära unusta mainida "hobuste ussirohtu", mis olevat EKRE programmi sisse kirjutatud, samuti tolle kremli käsilaste bande kaasasündinud hügieenivastasust. Lisaks õnnestus eelmisel valitsusel kõik vähegi võimalik teha nii valesti kui võimalik, isegi nii valesti, et see justkui ei tohikski olla võimalik. Ja nüüd pole praegusel valitsusel nende vigade parandamine enam võimalik. Kui vajad edasiste loIIuste kirjutamisel konsultatsiooni, ainult küsi. (Veidi pinnapealsemale lugejale selguse huvides: tegu oli irooniaga.)
Meelis Ka6. november 2021, 19:11
Konnale: Soovitaksin enne mõtete avaldamist (isegi nii vähenõudlikus kohas nagu "Õhtulehe" kommentaarium) veidi rohkem süveneda. Vihjasid oma kommentaarides arvatavasti Ivermektiinile? - Ivermectini väljatöötamise eest on antud Nobeli preemia. - Ivermectin on 30 aastat kasutusel olnud ravim, odav ja kõrvaltoimeid vähe. - Uuri ametlikest allikatest, mis on praegu India koroonanäitajad. Siis leia info, kuidas nad selle saavutasid. - Lisaks India praktikale on tehtud hulgaliselt uuringuid, mis tõestavad Ivermektiini efektiivsust koroona ravimisel varases (ja ka hilises) staadiumis. Uuri asja.
6. november 2021, 19:23
Kremlimeeseks jätsid mainimata, nüüd sa küll kiita ei saa.
konnale6. november 2021, 21:08
Ja miks ivermektiini müüa ei tohi? Sest 2020 sügisel, kui oli selgunud selle ravivõime, võttis ravimi looja Merck müügiloa tagasi. Juhtumisi ostis Merck samal aastal ära Molnupiraviiri litsentsi ja hakkas seda metsiku hinnaga müüma. Ei tea jah, miks seda imeodavat ivermektiini laimatakse ja miks rumalamad seda nüüd hobuste ussirohuks sõimavad.
Konn6. november 2021, 22:37
Huvitav vaktsiin millel on tõestatud toime ei sobi aga tablett mille toimet pole keegi veel suutnud tõestada sobib. See on mingi EKRE inimese loogika? Aeg on tunnistada et te eksitasite rahvast teadlikult ja tagajärjed on näha. Ja kahjuks inimeste elu hinnaga.
Jajah7. november 2021, 09:14
Vaktsiini puhul on tõestatud hulhanisti kiireid surmi ja raskeid tüsistusi. Juba järjest rohkem räägitakse ka immuunsüsteemi rikkumisest. Ivermektiini on müüdud aastakümneid suurtes kogustes, kõrvaltoimeid on selle aja jooksul olnud mõned üksikud ja nüüd on siis hoopis see mürk? Lubage naerda.
Ei tohi6. november 2021, 17:32
Pange kohe toru ära, kui keegi hakkab Teile mingeid tundmatuid aineid pealesuruma. Politseisse helistage ja andke selle ahistaja nimi neile!!
to: Ei tohi6. november 2021, 19:18
Tundmatuid aineid ei tohigi propageerida. Vaktsiin covidi ennetuseks ei ole ei tundmatu ega läbiuurimata aine.
8. november 2021, 06:54
Loomulikult "vaktsiin covidi ennetuseks ei ole ei tundmatu ega läbiuurimata", lihtsalt meile ei öelda, milliseks eesmärgiks see tehtud on. Ilmselgelt ei ole see eesmärk covidi ennetamine.
Võin uskuda, et REFORMIERAKONNA-ga koalitsioonilepingut sõlmides lootis Keskerakond et valitsuserako6. november 2021, 17:19
Võin uskuda, et REFORMIERAKONNA-ga koalitsioonilepingut sõlmides lootis Keskerakond et valitsuserakonnaks saades muutub Reformierakonn räuskav, ühiskonda lõhestav retoorika. Nüüd teame me kõik, et juhtunud on vastupidine. See oli ette näha igaühele, kes on vähegi uurinud Reformierakonna tüüpi äärmuspopulistide tegevusloogikat. Mitte kusagil ei ole need erakonnad püüdnud ühiskonda sidustada. Mitte kusagil. Vastupidi: viha ja vaen, ühiskonna polariseerimine, inimeste jagamine "õigeteks" ja "valedeks", just selline on muster, mille oma vaikiva soosimisega on omaks võtnud Eesti Vabariigi valitsu
Konnale6. november 2021, 18:04
Tundub, et hoopis sinu erakonnale ei maksa inimese elu midagi!
to: Võin uskuda...6. november 2021, 19:20
Reformierakond on väga viisakas. Räuskav ja ühiskonda lõhestav on üks teine erakond.
Arstiteaduskonna esmakursuslane ...6. november 2021, 15:44
... toob ka välja, et riikliku koroonastatistika osas on väga suur usaldamatus. „Inimesed toetuvad alternatiivsetele väljaannetele nagu Objektiiv ja Telegram, sest nad ei usalda näiteks ERR-i. Olen püüdnud selgitada, et miks see nii on, aga saan alati tüüpilise vastuse: „Guugelda ise!““
kuidas sa siis täpsemalt seda guugeldad6. november 2021, 16:14
et miks ajudeta invaliidid usaldavad varrosfääri ? kas sedasi ?
Kiisu6. november 2021, 17:38
No ainult päris madala intelligentsiga inimesed usaldavad Uusi uudiseid ja Objektiivi… See ikka rohkem maarahva teema. Need arvavad siiani et Martin oli geniaalne rahandusminister….
To Kiisu6. november 2021, 18:05
Ja, kas tohib küsida, kas Kiisul on siis kõrge intelligents?
Ohoo!6. november 2021, 21:16
Kus on enne nähtud kõrge intelligentsiga kassi?? Aga siin üks tuleb tänitama ja inimeste oma arvustama.
Nii lihtne ongi6. november 2021, 21:35
Silmaklappidega hobusele ei ole mõtet külje peal vehkida, ainus lootus on, et ta keerab ise pead.
6. november 2021, 15:03
⚠ Pfizer on varem süüdimõistetud ravimikõrvalmõjude mahavaikimises: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2875889/
6. november 2021, 15:02
⚠ Johnson & Johnson (Janssen) müüs teadlikult kümneid aastaid imikupuudrit, mis sisaldas asbesti ja tekitas vähki: https://www.reuters.com/investigates/special-report/johnsonandjohnson-cancer/
6. november 2021, 14:58
Olen vaktsineeritud välismaal ja kehtiv QR pass, kuid Eestisse seda üle kanda ei saa, Ilmslet kui oleks läbi pödenud oleks sama probleem. Ja ma pole siiani aru saanud, kuidas tüsistuste korral haigekassa ja diagnoos jne käib et vajadusel saada haigusraha nagu COVID-i pödemise ajal, mis on väga hästi teada ja kaitse majanduslikus osas on selge igale inimesele.
Mis "välismaa" su elukohaks on?6. november 2021, 15:41
EU Covid Certificate kehtib igal pool EL riikides: https://www.getcovidpass.eu/
Uku6. november 2021, 16:07
Sputnikut saanud roodinal. See muidugi ei kehti.
Kiisu6. november 2021, 17:40
Kui maksad Eestis sotsmaksu siis on sul ka ravikindlustus igasugu tüsistuste vastu. Solidaarne sealjuures.
Kala7. november 2021, 10:57
@Mis "välismaa" su elukohaks on? eile 14:41 Suvaline maa, küsi TA-st vöi oma perearsti käest, QR kood kehtib kinos ja klubis, kui telefoni tuleb ikka kutse vaktsineerima. Haiglas EU Covid Certificate ei kehti - kui meelemärkuseta sina sattud siis oled "teises järjekorras"!
Kala7. november 2021, 10:57
@Uku eile 15:07 "muidugi ei kehti" - mille põhjal halvustad vaktsiine mida miljonid inimesed on saanud väljaspool EU-d
Kala7. november 2021, 10:58
@Kiisu Mis on COVID tüsistuse KOOD haigusloos? Kui KOODI pole siis ravikindlustus ei kehi!
6. november 2021, 14:56
Enne ei vaktsineeri, kuni vaktsiiniostulepingud avalikustatakse. https://www.youtube.com/watch?v=fJf6Yp1cjpQ
kaua6. november 2021, 16:16
seda sama plaati veel keerutad siin ?
6. november 2021, 16:21
Kaua riik ja EL kavatsevad salatseda?
Nüüd tahetakse6. november 2021, 14:36
Peale pidu pidamist järgmisel päeval pea hirmsasti valutas. Õudselt oli paha olla. Niisugust olukorda ei soovi kellelegi. Ei kujuta ette, et nii essu olukorda veel joon. Nüüd tahetakse niisugust olukorda süstida!?
to: nüüd tahetakse6. november 2021, 15:45
Nüüd tahetakse teid ellu jätta ,kui koroonasse haigestute ,aga te ei soovi.
a kes keelab6. november 2021, 16:20
sind juba ise omale kalmistule auku kaevata ? kes .
6. november 2021, 21:37
Mõnel ei tule süstimisest sellist olukorda, mõnel tuleb ja mõni läheb manalateele. Kuidas keegi.
karu6. november 2021, 14:10
2 suurt fakti: Nr 1. Gripi statistika järgi on eestis 2020 aasta septembrist saati 2 gripi haiget olnud, surmasi e ole. Nr 2. Eestis on näputäis alla 30 aastaseid covidisse surnud 2 aasta jooksul, ehk siis alla 30 aastaste vaxximine e ole põhjendatud ega loogiline
Karu6. november 2021, 16:20
@Karule, ma ei saa sinu kommentaarist aru. Alla 30 aastased kellele see viirus ohtlik ei ole peavad vaxxima, et mitte teisi nakatada kuigi vaktsiin mingit nakatamist ära ei hoia?
Kiisu6. november 2021, 17:41
Sa ei satu haiglasse aga potentsiproblermid saad ikka. Ise tead…
Kiisu6. november 2021, 18:18
Hetkel on suurim nakatunute grupp 30-40. Iga teine haigestunu saab mingid tüsistused. Valik on lai: kopsupuudulikkus, neerupuudulikkus, mäluhäired, insult, potentsihäired, depressioon.. Mille sa siit võtad?
Oot kiisuke7. november 2021, 09:20
Miks sa siin vaktsiinitüsistusi ette loed?
Uudishimulik6. november 2021, 14:06
Tublid noored, muidugi hankigu endale kogemusi miks ei minda vaktsineerima. Tore oleks kui nad helistaksid ka vaktsineeritutele, huvitav oleks teada, kui paljud ja miks mõned kahetsevad, et nad lasid end vaktsineerida? Ja siis oleks veel hea teada saada mõnedelt vaktsineerimise tagajärjel surnutelt, mida nad tundsid peale vaktsineerimist?
Kiisu6. november 2021, 17:43
Sa mõtled seda ühte ja ainukest päästetöötajat? Tema oleks ka ära päästetud kui oleks õigel aja haiglasse pöördunud. Trombe osatakse väha hästi lahustada Eesti haiglates.
Meelis Ka6. november 2021, 18:17
Kulla Kiisu, ole kena, ära mulise! Tüütuks läheb. Tean isiklikult kaht 30-40ndates tervet meest, kes pärast 2.väktsiinisüsti surid. Mõtle korraks, mida peavad tundma nende naised ja lapsed, kui Su propagandistlikku lahmimist loevad? Üldiselt kõigi mõtteavalduste kohta: ega kellegi suud sulgeda ei saa ega tohigi, siiski soovitaksin siduda oma mõtteavaldused objektiivse reaalsusega tugevamini. Või siis lisage oma üllitisele märkus "ilukirjandus", "luule" või "luulu". Oleks segadust vähem.
Kiisu6. november 2021, 18:47
Pane nende meeste nimed siia sest muidu sa lihtsalt valetasid.
Meelis Ka6. november 2021, 18:59
Kulla Kiisu, mõtlev inimene saab isegi aru, et kui siia inimeste nimed kirjutan, tuleb tõeline jama. Siinses raamistikus on põhimõtteliselt võimatu väidet tõestada. Peab leppima mu mehesõnaga, et need inimesed on reaalselt olemas. Üks surnud mehe naine plaanis asja kohtusse anda (kas tegi seda, ma praegu ei tea), teine jättis sinnapaika, pole kohturaha ega lootust. Seosest väktsineerimisega: kuigi iga tervemõistuslik inimene seostab süsti ja paari päeva pärast tekkinud terviserikke, on seda juriidiliselt tõestada üliraske. Seda asjaolu ravimifirmad ja muu bande osavalt ära kasutabki.
Kiisu6. november 2021, 19:56
Sa ei pea ju kohtusse minema. Sul paluti siia kirjutada kaks nime. Keegi ei süüdista sind hetkel mitte milleski muus kui valetamises. Mehe au ei tohiks seda ju lubada?
6. november 2021, 21:26
Kiisuke, kuidas sul põgeneda õnnestus?
Meelis Ka6. november 2021, 21:52
Kiisule: Kui siia nimed panen, siis polegi kohtutee enam kaugel. Süüdistus valetamises paneb mõtlema. Missuguste meestega Sa küll kokku puutunud oled, et on tekkinud põhjus iga meest vaikimisi valetajaks pidada? Usu mind, teistsuguseid on ka - ikka veel. Kindlasti on mehi, kelle ausõna ei maksa midagi. Minu oma maksab ja selle nüüd eelmiste väidete tõelevastavuse eest annangi. Lisa: üks mu sugulane (naine) jäi pärast 1.koroonavaktsisüsti ühest kehapoolest 6 kuuks halvatuks. Praeguseks peaaegu taastunud. Soovitan peavoolu propagandajura kriitikavabalt mitte korrata.
Austame valikuvõimalust6. november 2021, 13:57
Inimesel peab olema valikuvõimalus - kui valid vaktsineerimise, siis haigestumise korral jääb sulle võimalus haiglaraviks, kui ei, siis sul sellist võimalust ei ole või tasud ise oma ravikulud!
Mõtleja6. november 2021, 14:12
Just, mina küll ei taha, et mind haiglasse lohistataks. Olen kindlad korraldused lastele andnud, et ei tohi mind haiglasse saata, eelistan kodus end ise terveks ravida või surra ka kodus, ilma lisahapniku ja voolikuteta.
Tere6. november 2021, 16:07
Sinusugused olid omalajal suured küüditajad ja punaste kotipoisid. Täna tulete ähvardama, et inmesed kes makse maksavad, tuleb arstiabist ilma jätta.
tere6. november 2021, 17:33
Õnneks see ei ole sinu ja teiste sinusuguste otsustada. Samas mõistan ma ka teid ja teie pahameelt ja seda miks te igatsete okupatsiooni tagasi.
Mannike6. november 2021, 17:45
No ega need vaksimataju julgegi enam kiirabi kutsuda. Levivad kuuldused et kui autos juba oled siis süst õlas…
Tukiloputaja7. november 2021, 18:19
Sellisel juhul peaks jääma inimesel ka oma maksurahade üle otsustamise õigus. Kui sina vaktsineeritud näiteks haiglasse satud, siis miks peaks sind ravima mittevaxitud maksumaksja rahaga? Sellele oled mõelnud?