Kardashian ja Davidson oktoobris sketšisaates „Saturday Night Live“.

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
5. november 2021, 10:30

JACKPOT: naljamees Pete Davidson sebib juba Kim Kardashiani enesega (1)

27aastane koomik Pete Davidson paistab olevat meelelahutusmaailma ihaldusväärsemaid poissmehi. Ariana Grande endine peigmees on semminud mitmete kuulsate naistega. Uusim vallutus on Kim Kardashian.

Pete'i ja Ariana armulugu süttis 2018. aastal kiirelt, kuid ka kustus kiirelt. Mais käima hakkanud noored teatasid juunis kihlusest, kuid katkestasid selle juba oktoobris.

2019. aasta algul nähti Davidsoni endast 20 aastat vanema näitlejanna Kate Beckinsale'iga. Hiljem on ta semminud noorukese Margaret Qualley, Cindy Crawfordi tütre Kaia Gerberi ning „Bridgertoni“ tähe Phoebe Dynevoriga. Viimasest läks ta viie ühise kuu järel lahku augustis.

Nüüd aga on Pete'i juba mitu korda nähtud Kim Kardashiani (41) seltsis. Tuttavaks said nad ilmselt oktoobris sketšisõu „Saturday Night Live“ võtteil. Saadet esmakordselt juhtinud Kim, kel on käsi lahutus oma nelja lapse isast Kanye Westist, osales mitmes sketšis ning ühes neist suudles Pete'iga. Kolm nädalat hiljem - 29. oktoobril - nähti teda California lõbustuspargi Ameerika mägedel kõvasti Davidsoni käest kinni hoidmas. Neid on tabatud ka restoranist.

„Keegi ei tea, mis Kimi ja Pete'i vahel tegelikult toimub,“ ütleb Us Magazine'i allikas. „Nad on praegu ainult sõbrad, aga asi võib võtta romantilise pöörde. Kim on vallaline ja tahab lõbutseda.“