Elo Ellermaa

Foto: Stanislav Moškov
Tele
9. november 2021, 13:39

ERRi uudisteankur Elo Ellermaa jättis teletöö selja taha: „Tundsin, et selleks on õige aeg. Tahtsin vältida läbipõlemist.“ (19)

„Muidugi on mul kurb ERRist ära minna. Aga ma siiralt usun, et just sellisel hetkel tulebki muudatusi teha, kui töö ei paku ehk enam seda rõõmu, mis ta peaks ja võiks, aga samas ei ole ka tugevaid negatiivseid emotsioone sellega seoses tekkinud. Nii jäävad selja taha head kogemused ja mälestused, aga jätkub palju energiat ka uue asjaga alustada,“ räägib Õhtulehele läbipõlemist vältida suutnud ERRi pikaaegne uudisteankur Elo Ellermaa, kes tegi tööelus kannapöörde ja võtab vastu väljakutsed uuel töökohal.

„Olin pabinas küll, aga loodan, et seda väga palju paista ei olnud,“ ütles uus uudisteankur Veronika Uibo Menule. Hommiku-uudiste tegemine oli tema sõnul aga nii tempokas, et muretsemiseks palju aega ei jäänudki. „Õnneks on eetrikogemust omajagu all, nii et kogu tähelepanu läks uudiste sisule ja ülesehitusele,“ rääkis ta ja lisas, et nüüd, kui kogemus käes, tuleb aina sisukamalt ja paremini edasi minna.

Edasi lugemiseks: