Foto: VIDA PRESS
Inimesed
4. november 2021, 15:27

Briti seebiooperi täht sai OnlyFansi fotode eest sule sappa (1)

Briti näitlejanna Sarah Jayne Dunn (40) on vallandanud menukast seebiooperist „Hollyoaks“, sest ta keeldus eemaldamast oma fotosid OnlyFansi portaalist.

„Hollyoaksis“ vaheaegadega 1996. aastast saadik Mandy-nimelist tegelaskuju kehastanud Dunn kuulutas hiljuti, et avaldab oma seksikamaid fotosid ainult täiskasvanute portaalis OnlyFans. „Asi on väestamises ja enesekindluses ja täies võimus oma valikute üle,“ põhjendas ta BBC Newsi teatel.

Kuid „Hollyoaksi“ produtsendid ütlesid, et ei luba seriaali näitlejatel OnlyFansis fotosid müüa, sest sarja vaatab palju noori. „Tunneme oma noore vaatajaskonna ees suurt vastustustunnet,“ põhjendati OnlyFansi-keeldu.

Kuna Dunn keeldus fotosid eemaldamast, sai ta sarjast sule sappa. „Lootsime jõuda Sarah'ga kokkuleppele, mis võimaldaks tal Mandy rolli jääda, kuid austame tema otsust jätkata sisu tootmist OnlyFansis.“ „Hollyoaksi“ tegijad lisasid, et Mandy on viimastel aastatel kõige tähtsamates süžeeliinides osalenud. „Meil on tema lahkumise pärast väga kahju.“

Endine Atomic Kitteni lauljatar Kerry Katona on tunnustanud Dunni otsust oma pilte müüma hakata. Katona (41) on enda sõnul teeninud OnlyFansi kaudu juba miljon dollarit.