Robin Valting, Maribel Vääna.

Foto: Kollaaž (Videokaader Robin Valtingu Youtube’i kanalilt, Robin Roots)
Inimesed
4. november 2021, 13:42

SUSISEB? Juutuuber Robin Valting veetis aega kauni superstaarihakatisega: käisime tõepoolest einestamas (14)

Juutuuber Robin Valtingut jäi kaamerasilma ette, kui õhtustas veetleva saate „Eesti otsib superstaari“ finalisti Maribel Väänaga. Kas noored on vaid sõbrad või on süttinud armuleek?

Saadetud piltidel on näha, et noorte läbisaamine on väga lähedane: Maribel nõjatub ette ja vaatab vestluspartnerile sügavalt silma. Ka Robinil jätkub silmi vaid neiu jaoks.

„Minu ja Maribeli vahel pole midagi tõsist,“ vastab Robin Sky.ee-le. Maribel nõnda napisõnaliseks ei jäänud ning vastas lahkelt: „Käisime tõepoolest Robiniga einestamas, aga sõpradena.“

„Saan Andrei ja Robiniga väga hästi läbi ning nad on mulle suureks toeks ning eeskujuks praegusel ajal. Olen neile väga tänulik selle eest et nad mind igatpidi toetavad ja mind oma seltskonda vastu võtsid,“ lisab Maribel.

Kes kellega siis käib?

Vaid loetud päevad enne seda, kui Robin ja Maribel koos einestasid, saadeti Sky.ee toimetusse vihjeid, et lauljanna seab suhteid hoopis Robini hea sõbra Andrei Zevakiniga. Küll aga kinnitas superstaarihakatis, et nad on vaid sõbrad.

Kui kõlakas kummutatud, hakati spekuleerima, et Andrei südame on hoopis taas endale võitnud tema ekskallim Kelli-Karita Jefimov. Koos väisati „Eesti otsib superstaari“ teist finaalsaadet ja nädalavahetusel nähti neid koos ka Tartus.

Andrei küll luges talle sotsiaalmeedias saadetud kommentaaripalvet, kuid jättis sellele vastamata. Küll aga kinnitas ta Elu24-le, et pole Kelli-Karitaga koos, kuid käib temaga siiski tihedalt läbi, sest neil on ühine suhtlusringkond.

Sel suvel märkasid mitmed Instagrami-kasutajad, et Andrei ja Kelli viibisid ühiselt tüdruku suguvõsa kokkutulekul. Nimelt jagas Kelli-Karita õde oma sotsiaalmeedias pilti, kus Andrei hoidis süles tüdruku väikeseid sugulasi. Toona Elu24-le antud kommentaaris eitas Andrei, et nad teineteist taas leidnud on - juutuuber põhjendas, et tunneb paljusid sellest suguvõsast ja nad sattusid sinna koos juhuslikult.