Little Mess

Foto: Mardo Männimagi
Inimesed
4. november 2021, 10:02

VINGED MUUTUSED! Tüdrukutebändiga Little Mess liitus noor andekas Saaremaa neiu

Little Mess on paar aastat tegutsev kolmest neiust koosnev bänd, mis sai kokku pandud suure avaliku konkursi abil Tanja Mihhailova-Saare ja Timo Vendti eestvedamisel. Bänd jõudis osaleda „Eesti laul 2020“ konkursil ning on välja andnud mitmeid singleid. Esinemisi oli palju, kuni pandeemia tõttu kõik pausile jäi. Nüüd puhuvad bändis uued tuuled ning bändiliikme Karmel Üksvärava asemel on Johanna-Elise Kabeli ning Viktoria Sofilkanitšiga liitunud Saaremaa Gümnaasiumi viimases klassis õppiv andekas laulja Elise Trei.

„Elise leidsime tänu Maikenile ja WAF laulukoolile – seal on andekaid lauljaid palju. Näiteks leidsime sealt kunagi ka Inga Tislari. Elise paistis enim silma oma olekuga. Midagi köitvat oli tema pilgus, llisaks väga heale lauluoskusele. Helistasime ja tegime videokõne ehk sisuliselt käisid katsed interneti teel. Oluline oli muidugi ka Johanna ja Viktoria arvamus, sest eelkõige peab olema neil omavahel hea vibe. Ühel päeval ta saigi kutse bändi, järgmisel päeval oli juba uue loo salvestamine ja sinna otsa pildistamine,“ kirjeldab Tanja Elise bändini jõudmist.

„Homme toimuvad videovõtted – selline korralik turbo kiirus koheselt peal. Kindlasti peavad tüdrukud veel kokku kasvama, kuid intensiivsed proovid juba käivad ja hetkel tundub, et omavahel sobivus on väga hea. Ma näen Elises suurt tahet areneda ja töötada ühise eesmärgi nimel,“ lisab Tanja.

Elise tegeleb lisaks laulmisele ka muusika kirjutamise ja produtseerimisega. Samuti õpib omal käel kitarri ning klaverit. „Mõned päevad enne seda, kui Tanja mulle helistas ja bändi kutsus, olin just mõelnud, et tahaks väga mõnele ägedale uuele projektile keskenduda ehk paremat ajastust enam ei saakski olla. Ootan põnevusega, mis saama hakkab,“ sõnab Elise.