Zayn ja Gigi 2016. aasta Met Galal.

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. november 2021, 11:30

Leht: kanep on muutnud Zayn Maliki agressiivseks ja paranoiliseks (1)

Eelmisel nädalal lõhkes pommuudis: endine One Directioni täht Zayn Malik olla kallale tunginud oma partneri Gigi Hadidi emale Yolandale. New York Posti allika väitel on Zaynil raskusi oma viha ohjeldamisega ning põhjuseks on marihuaana.

Gigi aastase tütre Khai isa Malik (28) väitis küll esmalt, et Yolanda Hadidi süüdistustel vägivaldsusest pole alust, kuid hiljem selgus, et ta siiski ei vaidlusta süüdistusi, mis puudutavad septembri lõpus aset leidnud intsidenti. Laulja ja supermodell Gigi kooselu olevat nüüdseks purunenud. TMZ.comi teatel määrati Zaynile aastane katseaeg ning ta peab läbima viharavi ning perevägivalla programmi.

New York Posti allikate väitel kipub laulja nii agaralt kanepit tõmbama, et on muutunud agressiivseks ja paranoiliseks. Lisaks sai ta sule sappa plaadifirmast RCA, sest tänavune kolmas sooloplaat ei saavutanud edu. „Zaynil on tunne, et elu tahab talle käkki keerata. Tal on tõesti raske kuulsusega toime tulla ning seetõttu jääb mulje, et ta on tänamatu ja ülbe,“ räägib Malikiga koos töötanud muusikaboss. „Kui ta veidi avatumalt oma probleemidest räägiks, muutuks ta inimestele sümpaatsemaks.“