Kody Brown ja tema haarem - Christine on fotol vasakpoolseim.

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
3. november 2021, 16:15

Reality-sarjast tuntud mitmenaisepidaja jäi ühest abikaasast ilma (6)

Tõsielusarjast „Sister Wives“ tuntud Christine Brown teatas, et läheb enam kui 25 ühise aasta järel oma mehest Kodyst lahku. Kodyle jääb õnneks alles veel kolm abikaasat.

Lahkuminekust teatas Instagramis Christine (49). „Oleme Kodyga lahku kasvanud ning ma langetasin raske otsuse lahkuda.“ Naine lubab, et nad ei kao teineteise elust, kuna jätkavad oma laste kasvatamist.

Kody (52) kirjutas oma sotsiaalmeediakontol, et Christine'i otsusega kaasneb palju kurbust. „Kuigi läheme kumbki oma teed, jääme alatiseks pühendunud lapsevanemateks.“ Ajakirja People teatel on eksidel poeg Paedon (23) ning tütred Aspyn (26), Mykelti (25), Gwendlyn (20) Ysabel (18) ja Truely (11). Mormooniusku reklaamimüügimehel Kodyl on ühtekokku 18 last ja kolm lapselast.

Christine'ist sai Browni isevärki pere liige 1994. aastal. Toona oli mees abielus juba oma esimese naise Meri ja teise naise Janelle'iga. 2010. aastal sai Kody neljandaks naiseks Robyn. Seaduse silmis oli Kody abielus vaid Meriga (50), kuid lahutas temast ametlikult, et saaks 2014. aastal abielluda oma neljanda naise Robyniga (43).

Telekanal TLC on isevärki pere elu 2010. aastast tõsielusarjana näidanud. Patriarh ise on öelnud, et hinges on ta kõigi oma nelja naisega abielus.