Foto: VIDA PRESS
Inimesed
3. november 2021, 15:45

„EMA RIKKUS MU ELU!“ Britney väitel oli orjastav eestkoste tema ema idee (4)

13 aastat oma isa eestkoste all olnud Britney Spears süüdistab kõiges hoopis oma ema. „Inimesed ei tea, et just ema andis isale selle idee,“ ütles lauljanna nüüdseks kustutatud Instagrami-postituses.

Kuigi 39aastane lauljatar on nende 13 aasta jooksul teeninud laval miljoneid dollareid, on tal olnud oma isikliku elu ja rahaasjade üle väga väike sõnaõigus. Jamie Spears on olnud Britney aastatpikkuse eestkoste ametlik nägu, märgib BBC News. Nüüd aga ilmneb, et Britney süüdistab tema vabadusi piiranud eestkostes oma ema Lynne Spearsi.

„Inimesed ei tea, et mu ema andis isale selle idee. Ma ei saa neid aastaid eales tagasi … Ema hävitas salamisi mu elu,“ kirjutas Britney nüüdseks kustutatud postituses. „Sa tead täpselt, mida sa tegid. Mu isa pole nii tark, et eestkoste mõttelegi tulla, aga täna õhtul ma naeratan teadmisest, et mu ees seisab uus elu.“

Hiljuti oma partneri Sam Asghariga kihlunud Spearsi postitus paistab olevat ajendatud Jamie Spearsi äsjasest avaldusest - eestkostja rollist taandunud isa nõudis tütre eestkoste kohest ja tingimusteta lõpetamist.