Foto: VIDA PRESS
Inimesed
3. november 2021, 10:44

„Videviku“ täht Kristen Stewart valmistub oma sõbratariga peret looma (10)

„Videviku“ staar Kristen Stewart paljastas hiljutises intervjuus, et on kihlunud oma sõbratari Dylan Meyeriga ning valmistub pulmadeks. Plaanis on ka pere loomine.

31aastane Stewart, kes oma uusimas filmis kehastab printsess Dianat, paljastas kihluse Howard Sterni raadiosaates. Suvel oli näitlejanna vasakus käes nähtud kihlasõrmuse sarnast sõrmust.

„Me abiellume, me täiega teeme selle ära,“ kinnitas Stewart. „Ma tahtsin, et mulle abieluettepanek tehtaks, nii et ma andsin Dylanile väga selgelt mõista, mis mu soov on, ja ta pani täppi. Me abiellume, see saab teoks.“ Varem on näitlejanna öelnud, et tahab Dylaniga ka lapsi.

Kristen ja Dylan tegid oma suhte avalikuks 2019. aasta sügisel, kui Stewarti sõbratar avaldas Instagramis foto tekstiga „Leidke mind teki alt, ma peidan end õnnepolitsei eest“.

Stewart on öelnud, et avaldas Meyerile armastust juba paarinädalase käimise järel.

„Videviku“ võtteil sai alguse Kristeni armulugu oma ekraanipartneri Robert Pattinsoniga. Mitme aasta pikkune suhe lõppes skandaaliga: USA kõmuajakirjas avaldati 2012. aasta suvel paparatsofotod, kus Kristen suudles kirglikult oma uue filmi režissööri Rupert Sandersiga. Stewart ja Pattinson jäid veel mõneks ajaks kokku, ent peagi sai suhe otsa. Sestsaadik on Kristeni kallimateks olnud naised.