Inimesed

„Videviku“ täht Kristen Stewart valmistub oma sõbratariga peret looma (10)

LISA KOMMENTAAR

Smv13. november 2021, 11:50
Kiefer Sutherland3. november 2021, 17:07
ÕL lemmik3. november 2021, 16:29
teema ,millest pidevalt kirjutada ja promoda .
see kenatore3. november 2021, 16:00
pereloomistest3. november 2021, 13:28
Peret rajama? Jajah, täna just raadiost kuulsin, et haruldase nähtusena sigis California kondor iseendaga, omamata isase geene...Ja kohe meenus ajalugu, et esimene inimene oli naine ja tuli Aafrikast!
on3. november 2021, 19:12
naine tehtud Jumala poolt Adama küljeluust, sellest ka nimi-küljeluu, enamasti kõnnib mehe kõrval, harvadel juhtudel mõnes kultuuris taga..no kaks minarakku ei saa paljuneda, selleks on ikka seemnerakke vaja ja milline on seeme, selline ka saak- kõik oleneb seemnest..nüüdsel ajal on moodi tulnud Jumala poolt tehtu pidev ümbertegemine- käib pidevalt üks perestroika, nii on.
Jumala looming4. november 2021, 09:50
Eks ikka.. metafoorid on toredad asjad, aga konteksti ja ajakohasust vajavad.. Kui maailm loodi, oligi vaja inimloomale päitsed pähe panna, et tast inimene kasvaks.. Reeglid on igas ajas vajalikud vastavalt ajale... Aga hakata täna tõsimeeli rääkima naisest kui mehe küljeluust? on ikka ponnistus omaette.. Vahest siis ka Kirsten võib öelda, et ingel laskus maale, et temaga lapsi saada, sest inglid nägid, et inimlapsed maal ilusad olid... Ohh jah..
milline3. november 2021, 12:44
eeskuju, igatahes. See kopi-paste ja ajas "arenemine". Kuna rahvast juba ülearu palju, siis tehku midagi, mitte "purgilapsi". Lemmiklooma asemele, neidki koheldakse tujudest sõltuvalt. Digiaeg ja digiprint, lust lusti pärast. Ja palju katkisi liigikaaslasi... igas vanuses.
on3. november 2021, 19:20
katkised liigikaaslased arstide pärusmaa, näe Jumal nuhtleb meid koroonaga aga miks ei saa peruust pärit naine siin uut neeru- geneetika ei sobi, meie omad ei kõlba ja peruus on temake mitte keegi-sealt ka ei saa..Jumalad on teinud igale mandrile oma rassi ja kui inimene hakkab neid segama, siis pannakse käsi ette..kõik ei käi digitaalselt ja kui tulevikus lapsendavad siis täis perekonda see ei asenda- poisile on isa tähtsam ja tüdrukule emme aga mõlemad pooled peavad olema, siis kasvab inimene, mitte mingi poolinimene.
Vanem4. november 2021, 09:36
Mida jura? Ja üksikvanemaga peres veerand inimest? Mõelge ka ikka enne kui mingit iba välja ajama hakkate...