Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
2. november 2021, 16:13

Adele'i uute laulude pealkirjad maalivad pildi tema abielu purunemisest

Adele on öelnud, et 19. novembril ilmuval albumil kõlavad laulud peegeldavad tema abielu purunemist ja sellega seotud heitlusi. Palade pealkirjad on kõnekad.

Briti staari eelmine plaat ilmus 2015. aasta novembris. People.com avaldas uue albumi „30“ lugude nimekirja - ja see peegeldab Adele'i ja Simon Konecki kooselu lõppemist. Lauljanna paljastas hiljutises Vogue'i intervjuus, et nad abiellusid alles 2018. aastal (mitte 2016, nagu seni arvati). „Ja siis ma lahkusin.“ Staar keeldus avaldamast, millal lahku mindi. Abielu purunemisest teatasid nad 2019. aasta aprillis.

Esimene laul kannab pealkirja „Strangers By Nature“ ehk „Loomult teineteisele võõrad“. Neljas pala on pealkirjaga „Cry Your Heart Out“ („Nuta end oimetuks“), viies „Oh My God“ („Oh issand“). Seitsmes laul kannab pealkirja „I Drink Wine“ („Ma joon veini“). Tosina palaga albumi lõpetavad laulud „To Be Loved“ („Olla armastatud“) ja „Love Is A Game“ („Armastus on mäng“).

Albumi deluxe-versioonil on kolm lisalugu, neist üks esiksingli „Easy On Me“ uus versioon USA kantrimuusiku Chris Stapletoniga.