Carole Baskin „Tiger Kingis“.

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
2. november 2021, 12:33

Carole Baskin kaebas Netflixi „Tiger Kingi“ teise hooaja pärast kohtusse

USA loomaaiapidaja Carole Baskin ja tema mees on kaevanud Netflixi kohtusse. Enda sõnul keeldusid nad kõmulise „Tiger Kingi“ teises hooajas osalemast, kuid Netflix kasutas neist filmitud kaadreid ilma loata.

Carole Baskin ja tema mees Howard kinnitavad esmaspäeval kohtusse antud dokumentides, et kui Netflix ja produktsioonifirma Royal Goode Productions nende poole pöördusid, ütlesid nad selge sõnaga: nad ei nõustu „Tiger Kingi“ järjes osalema.

Netflixi menuk keskendus end Joe Exoticuks kutsuvale loomaaiapidajale, kes tellis oma rivaali Baskini palgamõrva ning istub selle eest nüüd trellide taga. Carole on varem doksarja suhtes antipaatiat väljendanud - enda sõnul häiris teda, kuidas teda oli sarjas kujutatud. Iseäranis suurt meelehärmi tundis Baskin seoses sellega, kuidas kajastati tema esimese abikaasa kadumist.

Baskini sõnul kasutatakse „Tiger Kingi“ uues hooajas temast ja Howardist kaadreid, mis esimesest sarjast üle jäid. Treilerit nähes said nad šoki ning materjali eetrisseminek põhjustavat neile hüvitamatut kahju.