Inimesed

Hingehoidja Andrus Lukas: räägin surijaga, kuidas läheb edasi elu pärast surma (10)

LISA KOMMENTAAR

3. november 2021, 09:38
Andrus räägib "elust pärast surna" kus käiku läheb igavene "kooma" mida tänapäeva meditsiin saavutab kui inimene "VEGETEERIB" igasugu torude otsas. küsimuseks vöiks olla - mis elu see on? Kui aju on surnud ja siis tunneb isik uuesti valu kui anesteetik lahjeneb kehas kuna masinal on purk tühjaks saanud? Või on möte kremeerimisahjul vöi haugas kirstus ootamisesest kuini ussid end läbi kirstus varvasteni jöuavad ja kuida bakterite ja käärimise gaasid köhu punni paisutavad. Vöib olla lihtsam inimesele, kui veenda teda et karn haigus löppeb elu ja kannatused saavad otsa. Vajutataks OFF nuppu!
juga3. november 2021, 02:42
Jah, aga mina ei räägi asjadest, mida ma ei tea. Kui mitmes elu see hr. Andrusel käsil on, mida ta mäletab? Muidu nagu moslemitel, et sõidad sedakorda pommivööga minema ja siis ootab sind edaspidi kõik. Ametinimetus võiks siiski olla mingi suripsühholoog või teelesaatja. Enamik minejaid on juba nagunii olemasolevaga hinges rahu teinud ja leppinud sellega, mis ees. Aga ära räägi sellest, mida sa ei tea, isegi ette ei kujuta.
lõputu lõpp2. november 2021, 20:31
Jehoova tunnistajad usuvad, et surm on lõplik, aga Jehoova äratab teatud aja pärast käputäie kõige ustavamaid jüngreid ellu ja Maa peal saabub siis igavene õnn, lõvi ei söö jänest jne. Tuleb usinasti koosolekutel käia, reeglitest kinni pidada (näit ei pea sünnipäeva, ei söö liha, ei lase vereülekannet teha, seda kõike ka laste suhtes) ja oma usku levitada,käies kodudes või kas või bussis. On ju vahva perspektiiv?
2. november 2021, 18:56
"kuidas läheb elu edasi pärast surma"? Vähihaige tahab löpetada oma haiguse ja saada vabaks kannatustest, eesmärk pole EDASI MINNA VÄHIHAIGE ELUGA isegi pärast surma, Andke ometi inimisele minigi lootus paremale ja helgemale tulevikule ... päras selle maise kannatus löppu
Mixi2. november 2021, 10:49
Oleme määratud teadmatuses kulgema. Kes saab tarkuse sisse, seda peetakse hulluks või peab ta kõiki teisi hulluks.
Oot oot2. november 2021, 08:22
Kelle patsient on lahti lastud?!
joriseja2. november 2021, 07:34
Millegipärast on hingeabistajad jpt veendunud, et iga inimene tahab igavesti elada. Koguni uuesti sündida siia maailma. Ei taha! Nõnda võib ehk lohutada väikest last, et emme või lemmikjänku tuleb taevast tagasi jne. Mõni paneks siit kohe plagama, paraku sissekodeeritud surmahirm takistab. Saaks niisama üle piiri astuda... Hingehoidja võiks surmahirmu peletamiseks igavese elu lubamise asemel küll muud välja mõelda.
seitsmes meel2. november 2021, 07:43
Aga kust tuleb arvamine, et me just siia maailma ja sellesse dimensiooni uuesti tuleme? Peale inimese 5 meele, millega seda planeeti tajutakse, võib olla veel arvutu hulk teisi olemise võimalusi - taevas ja põrgu ja seal vahepeal veel midagi...
Frei2. november 2021, 06:09
Piibel on püha ja õige ...aga surmajärgsed "sündmused" on ala, millest ükski elusolend teada ei tohi. Aga nagu E.A.Poe tõdes, tekib elus defekte, millest info maisusse lekib.
1. november 2021, 23:19
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
rock´n roll2. november 2021, 07:47
oota, kuni sa ise seal väravas seisad! Ei olevat kaevikus ateiste...