Inimesed

BLOGI JA GALERII | Superstaarisaatest lahkusid Diana-Maria ja Marten (11)

LISA KOMMENTAAR

Lyse1. november 2021, 11:47
Diana Maria ja Alika olid põhjused , miks seda saadet üldse vaadata, Loomulikult on seal veel mitu noort inimest, kes on juba praegu eriliste võimetega ja väga armsad muusikud kuid Diana Maria on esimene reaalne supestaarimatejal selle saate ajaloos. Tema Zeppelin oli midagi täiesti märkimisväärset..Usun, et see ürgandekas tüdruk on võitleja ja muusikaprodutsendid ei maga sellist annet maha.Selline tuleb korra saja aasta jooksul.
lilleke1. november 2021, 07:54
Oleks iludusvõistlus, paneks Märten selle lõdvalt kinni.
Küllap1. november 2021, 07:48
Sinine äratus hääletab selle Märteni võitjaks ja žüriil jääb üle ainult käsi laiutada, nagu Uudo Sepa puhul. Kui Märter ja Maribel välja langeksid,siis enam vähem kuulatavad jäävad.
Punnigu mis punnigu aga Uudost paremat lauljat ei leia 1. november 2021, 02:00
kjv1. november 2021, 00:40
Peale Diana Maria lahkumist jäävad sinna haledad irisejad ja saade kaotab oma võlu. Kahju.
Olly Võrklaev1. november 2021, 07:52
Mugavustsoonist välja! Oleks Märten rajurokkinud ja Diana "Armastuselugu" lõõritanud, olnuks palju põnevam. Kohtunik ütles õigesti, et tuleb üllatada, mitmekülgne olla. Rokkarneiu rämin läks igavaks.
Jah1. november 2021, 00:36
Maribel võib ju ilus olla, aga laulda oskab ta osalejaist küll kõige vähem. Ka vähem, kui seni juba välja langenud noored.
Kohtunikud annavad suunise, kelle poolt tuleb hääletada1. november 2021, 00:07
Marteni seekordne esitus mulle küll meeldis. Kahju, et kohtunikud tegid kõik, et helistajad neid soovitusi järgiksid. Karaookelaulja ta kohe kindlasti ei ole! Pole veel näinud, et karaookelauljad ilma monitotoritekstita laulda ja samas tantsida oskaksid!
arumaeisaa...1. november 2021, 05:45
kohtunikud ütlevad oma arvamuse ju siis,kui helistamine on lukus.
iv31. oktoober 2021, 23:46
oh kui hea - see Diana aina samamoodi kriiskamine jõudis juba ära tüüdata - alguses paaril esimesel korral oli vahva ja seda oma zanri teeb tõesti hästi, kuid tõsi on et ei saa ju ainult seda tegema jäädagi - sedasi saame aru et ega muudmoodi ta ei oskagi, see ta ainus trump. Oli juba igav ja vastik kuulata seda sama kisa. Nüüd saavad kõrvad puhata. Samuti ei saaks saates osaleda räppar, olgu räpis kuitahes hea ja andekas, kuna räpp pole muusika ehk pole helikõrgusi, vaid on sisult rütmirääkimine, ja sedasi ei saaks samuti teistega võrrelda.
I.1. november 2021, 00:05
Minu meelest on Diana väga omapärane ja andekas, seal oli teisi, kes olid häälelt ja võimetelt poole igavamad.