Matthew Perry (paremal) ja David Schwimmer „Sõprade“ tänavuses taasühinemis-eris.

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
30. oktoober 2021, 10:00

„Sõprade“ täht kirjutab oma narkosõltuvusest raamatu

„Sõprade“ täht Matthew Perry on Deadline.comi andmeil andnud nõusoleku kirjutada avameelne mälestusteraamat nii menusarja telgitagustest kui oma kauasest võitlusest uimastikuradiga.

Suurkirjastuse Macmillan alla kuuluv Flatiron Books maksab Perry (52) memuaaride eest seitsmekohalise summa, väidab Deadline.com. Teos peaks ilmuma järgmise aasta sügisel.

Chandler Bingi osatäitja läks esmakordselt võõrutusravile juba 1997. aastal ning tegi seda uuesti neli aastat hiljem. Ta on öelnud, et ei mäleta paljude „Sõprade“ osade filmimisest mitte kui midagi. „Ma ei mäleta kolme aastat,“ rääkis Perry 2016. aasta intervjuus. „Olin kolmanda ja kuuenda hooaja vahel … natuke ära.“

„Sõprade“ täht on öelnud, et kõik sai alguse jetiõnnetusest, mille järel ta jäi valuvaigistitest sõltuvusse. „Mulle meeldis algusest peale, mis tundeid nad minus tekitasid, ja ma tahtsin seda veel tunda. Ma olin kaotanud enesevalituse ja elasin väga ebatervislikku elu.“

„Sõprade“ tänavuse kokkutuleku reklaamivideos rääkis Perry pehme keelega ning paistis tühjusesse põrnitsevat - fännid sattusid ärevile, kuid Perry esindajad põhjendasid tema käitumist erakorralise hambaoperatsiooniga. Omaaegsel superstaaril on olnud heitlik aasta ka eraelus - mullu novembris kihlus ta 29aastase kirjandusagendi Molly Hurwitziga, kuid vaid seitse kuud hiljem teatas avalikkusele nende lahkuminekust.