Zayn ja Gigi 2016. aasta Met Galal.

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
29. oktoober 2021, 09:36

Zayn Malik lõi oma ämma? Suhe supermodelliga on läbi (1)

Endist One Directioni tähte Zayn Maliki (28) süüdistatakse oma ämma, supermodell Gigi Hadidi (26) ema Yolanda löömises. Paar on mitme allika väitel nüüdseks lahku läinud, intsident endiselt hämar.

TMZ.com avaldas eile artikli, mille teatel läks Malik tüli käigus oma sõbratari emale, reality-täht Yolanda Hadidile („Beverly Hillsi tõelised koduperenaised“) kallale. Kuulsal paaril on aasta ja ühe kuu vanune tütar Khai. Marus Yolanda, kelle teinegi tütar Bella on supermodell, ähvardavat juhtumiga seoses politsei poole pöörduda.

Vaid veidi enne kõmuloo ilmumist tegi Zayn avalduse, milles eitas kategooriliselt Yolanda löömist. „Keeldun oma tütre nimel rohkem detaile avaldamast ning loodan, et Yolanda mõtleb oma valeväidete asjus järele ning astub samme nende pereprobleemide privaatseks lahendamiseks.“

Kuid Twitteris tehtud avalduses ütleb Zayn, et nõustus tütre heaollu ja kodurahu nimel Yolanda väidet mitte vaidlustama. Tema sõnul läks tal mitu nädalat tagasi ämmaga sõneluseks, kui Yolanda Gigi äraolekul tema koju saabus.

People.comi teatel kinnitab mitu allikat, et Zayn ja Gigi pole enam koos. „Nad kasvatavad oma last üheskoos. Mõistagi kaitseb Yolanda Gigit väga. Ta tahab oma tütrele ja tütretütrele parimat.“ Supermodelli omapoolne avaldus on napp. „Gigi keskendub jäägitult sellele, mis on Khai jaoks parim. Ta palub praegu privaatsust,“ ütles kaunitari esindaja.