Lauluväljakul toimub Eesti Toidumess 2017Foto: Robin Roots
Inimesed
28. oktoober 2021, 15:13

MISKIT SULLE!? Lauljatar Hannah müüb oma pool miljonit maksvat Nõmme maja (4)

Lauljatar Hannah Ild müüb koos abikaasa Ander Ildiga oma idüllilist Nõmme kodu. Neljatoaline eramu on pandud müüki 499 000 euro eest.

Kuulutuse järgi on tegemist hea ja mugava eramuga hinnatud Nõmme linnaosas. Rahulikus piirkonnas asuv eramu on täielikult ümberehitatud ja renoveeritud 2000. aastal. Krundi üldpinnaks on 680 m2. Tegu on kivimajaga ja fassaad on kaetud murtud kivivoodriga. Vahelaed on puidust ja eramule on paigaldatud kivikatus, mis on soojustatud puistevillaga ning paigaldatud kvaliteetsed puit-alumiinium aknad. Küttesüsteemiks on õhk-vesi katlal toimiv vesipõrandaküte, mis on mugav kasutajale ja tagab mõistlikud ülalpidamiskulud. Ainult keldrikorrusel on paigaldatud radiaatorid. Koridoris ja teise korruse vannitoas on elektripõrandaküte. Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed. Majal on paigaldatud välisvalgustus. Naabrid on meeldivad ja toredad. 

Maja on mugava planeeringuga, kus iga ruum on funktsionaalne ja praktiline. Siseviimistluses on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale. Tubades katab põrandaid naturaalne parkett. 
Köögis, vannitoas, esikus, saunas ja tualetis katab põrandad keraamilineplaat. Seintel on osaliselt kasutatud maitsekaid tapeete ja värve. Eramu ümbrust kaunistab lopsakas loodus ja hästi valitud kultuurtaimed ning suurepärase meeleolu loob kogu tervik.

Vaata lauljatari kaunist kodu siit!