Puuduta mind
12. november 2021, 20:23

„PUUDUTA MIND“ 209. SAADE | Tuntud telesaatejuht tegi oma elus kannapöörde ja avitab sind nüüd põneva videoteraapiaga (1)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Põnevatele teemadele spetsialiseerunud terapeudi Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on tele­saadete „Teekond iseendani“, „Armastust otsides“ ja „Hooaeg“ kunagine saatejuht Aveli Jänes, kes täna tegeleb hoopis põneva teraapiavormiga, mille on ise välja mõelnud ja ellu viinud. Aveli sõnab, et soovis aastaid läbi enda kogemuste luua uut tehnikat, meetodit, millest inimesed saaksid tervendavat kasu. Ühel rahulikul meditatiivsel päeval see teadmine temasse voolaski.

Vaata videot!

Aveli Jänes, keda teatakse tele­saadete „Teekond iseendani“, „Armastust otsides“ ja „Hooaeg“ kunagise saatejuhina, on oma elus uue põneva lehekülje pööranud. Täna tegeleb telestaar põneva teraapiavormiga, mille on ise välja mõelnud ja ellu viinud. Aveli sõnab, et soovis aastaid läbi enda kogemuste luua uut tehnikat, meetodit, millest inimesed saaksid tervendavat kasu. Ühel rahulikul meditatiivsel päeval see teadmine temasse voolaski.

Edasi lugemiseks: