Ugala teatrijuhi Garmen Tabori sõnul järgitakse reegleid.

Foto: Aldo Luud
Inimesed
26. oktoober 2021, 11:42

Külastaja: Ugalas ei kantud maski, vaatamata rangematele piirangutele. Teatrijuht: järgime reegleid, kuid ei saa inimesi vägisi maskistada (18)

Murelik teatrikülastaja avaldab Ugala teatri suunas pahameelt, et vaatamata uutele rangematele koroonapiirangutele, kandis seal maski kõigest 10 inimest. „Absurditeater! Ja siis kultuuriinimesed vinguvad, kui kõik kinni pannakse, et nad ei saa tööd teha,“ räägib ta. „Maskikandmine on rangelt soovituslik ja püüame seda täita,“ sõnab Ugala teatri juht Garmen Tabor.

Murelik lugeja külastas esmaspäeval, 25. oktoobril Ugala teatrit. „Vaatamata sellele, et samal päeval hakkasid kehtima rangemad reeglid, kandis maski umbes 10 inimest.“ Teatrikülastaja toob välja, et lisaks külalistele puudusid maskid ka Ugala töötajatel, kuigi kodulehel on kirjas, et maske kanda on rangelt soovituslik. Teatris, kinos ja kontserdil on maski kandmine rangelt soovituslik, ka vaktsineeritud inimestel, ka valitsuse uute reeglite järgi. „Absurditeater! Ja siis kultuuriinimesed vinguvad, kui kõik kinni pannakse, et nad ei saa tööd teha... Teatritöötajad peaksid ju teistele eeskujuks olema,“ pahandab külastaja.

Edasi lugemiseks: