PARTNERID: Staažika Lottena püüab Gerli Padar lavastuse tööprotsessis olla Roosi rolliks valmistuvale Camillale pigem võrdväärne kaasnäitleja, mitte tema ema. „Ta on minuga proovisaalis võrdne ja mina ei ole see, kes teda õpetama peab,“ ütleb Gerli, et nii muusika kui näitlemise poolelt saab Camilla näpunäiteid teistelt oma ala proffidelt.Foto: Erki Pärnaku
Inimesed
25. oktoober 2021, 19:40

Gerli Padari tütrest saab Lotte õde Roosi: „Oot, ema, sa oled siis ju minu õde!“

Kui Gerli Padar 13 aastat tagasi esimest korda koeratüdruk Lotte „nahka puges“, tabas teda headuseplahvatus, mis mõjutab ta elu tänase päevani. Nüüd, kui peagi tuleb lavale muusikal „Lotte ja õunapuuaia saladus“, saab sellest headusesärast osa ka tema seitsmeaastane tütar Camilla, kes mängib selles Lotte õde Roosit. „Oot, sa oled siis ju minu õde!“ tekkis Camillal esimese hooga ema ja tütre elu- ja teatrirollide vahetusega väike lõbus segadus.

„Camilla jaoks on see väga äge kogemus,“ ütleb Gerli (41) ja lisab, et pikad proovid on kulgenud väga lõbusalt ja meeleolukalt. Tema sõnul pole tütrel kordagi tekkinud tüdimust ega tulnud pähe mõtet, et miks ta küll pidi selle rolli vastu võtma. „Tal on pigem küsimus, et kas täna ei olegi rohkem proove?“ räägib Gerli lõbusalt.

Edasi lugemiseks: