Rein ja Monika abiellusid Dubais

Foto: Erakogu
Inimesed
24. oktoober 2021, 11:15

VIDEO | Rein Kahro ja tema abikaasa Monika avaldasid märtsis sündiva beebi soo (13)

Noorkuu laulja ja personaaltreener Rein Kahro ja tema abikaasa Monika ootavad esimest ühist last, kes näeb ilmavalgust märtsi alguses. Monika jagas Instagramis videoklippi sellest, kuidas nad beebi soo avaldavad.

Videos on näha, kuidas Rein torkab katki suure õhupalli kirjaga „Boy or girl?“, ning sellest paiskub välja hunnik roosasid konfette, ehk perre on sündimas tüdruk.

„Kui Monika minult kevade algul küsis, mis ma sünnipäevaks soovin, siis ütlesin, et beebiuudis oleks hea kink ja põhimõtteliselt nii läkski – saime positiivse testitulemuse kaks päeva pärast minu sünnipäeva,“ rääkis laulja Rein Kahro (42) Õhtulehele septembri alguses.

Rein ja Monika abiellusid tänavu 12. veebruaril Araabia Ühendemiraatides Dubais. Värske abielunaine Monika Kahro kirjutas toona Instagramis, et lma Reinuta oleks ta juba kosmoses.„Vähemalt nii ta ütles ja tegelikult, kui hakkan mõtlema, on sellel väga suur tõsi taga – ta toob mind tihti maa peale tagasi.“

Laulmise kõrvalt ka treeneriametit pidav Rein ja tema personaaltreenerist kallim Monika leidsid teineteist neli aastat tagasi. Rein palus Monika naiseks 2020. aasta juunis. Monika jaoks on tegu esimese lapsega, Reinul on eelmisest suhtest Kristel Kaisiga tütar Arabella-Desiré (11).