Jamie Lynn Spears umbes kuuese Maddie'ga.

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
24. oktoober 2021, 12:00

Britney Spearsi noorem õde: „Isa tahtis, et ma oma lapse ära annaksin!“ (4)

Britney Spearsi õde Jamie Lynn oli 16aastane, kui ta oma toonasest poiss-sõbrast rasedaks jäi. Värskes mälestusteraamatus klaarib Jamie Lynn oma ema ja isaga arveid nagu suur õdegi - tema väitel nõudsid vanemad, et ta aborti teeks.

Jamie Lynni (30) memuaarid kannavad pealkirja „Things I Should Have Said“ (“Asjad, mida oleksin pidanud ütlema“). Raamat pole veel ilmunud, kuid TMZ.comis avaldatud lõigus kirjeldab endine lapstäht, kuidas ema Jamie ja isa Lynne üritasid veenda teda aborti tegema.

„See hävitab su karjääri. Sa oled liiga noor. Sa ei tea, mida sa teed. Sa võid tablette võtta. Me võime aidata sul selle probleemi lahendada,“ öelnud ema-isa 16aastasele teletähele. Jamie Lynni sõnul olid kõik ümberkaudsed veendunud, et ainus lahendus on rasedus katkestada.

Kui telesarjast „Zoey 101“ tuntud Jamie Lynn otsustas siiski lapse ilmale tuua, tekkis tal isaga häälekas tüli, mille käigus loobiti solvanguid. Nimelt pakkus isa, et Jamie Lynn võiks beebist loobuda.

Veel väidab Jamie Lynn, et vanemad ei lubanud tal rasedusest vanemale õele Britneyle iitsatadagi. „Vajasin Britneyt rohkem kui eales, aga tema ei saanud mind mu haavatavaimas elujärgus aidata…“ kirjutab Jamie Lynn, kel on nüüdseks lisaks Maddiele teinegi tütar.

Britney on oma pereliikmetele ette heitnud, et nood lasid tal 13 aastat türanliku isa Jamie eestkoste all vaevelda ega astunud tema kaitseks välja. Kui Jamie Lynn kuulutas välja oma memuaaride ilmumise, sai ta Britney fännidelt ohtralt tümitada. Britney noorem õde lubas, et annetab osa raamatu müügitulust vaimse tervise heategevusorganisatsioonile This Is My Brave, kuid vanema õe fännid kritiseerisid seepeale organisatsiooni ning kutsusid seda üles silmakirjatseja rahast loobuma. Peagi teatas This Is My Brave, et ei võta Jamie Lynni annetust vastu.