Foto: @meadowwalker/Instagram
Inimesed
24. oktoober 2021, 10:00

Vin Diesel viis Paul Walkeri 22aastase tütre altari ette

Traagiliselt hukkunud Hollywoodi tähe Paul Walkeri tütar pidas Dominikaani vabariigis pulmi. Isa asemel saabus ta mereäärsele registreerimisele „Kiirete ja vihaste“ staari Vin Dieseli käevangus.

Meadow oli 15aastane, kui tema kuulus isa autoavarii tagajärjel hukkus. Tänavu juulis kinnitas modell (22) suhet Louis Thornton-Allaniga. Kuu hiljem paljastasid nad, et on kihlunud.

Reedel avaldas Meadow Instagramis mustvalge pulmavideo. Selgus, et noored olid lasknud end Dominikaani vabariigis paari panna. Tseremoonial osales lisaks Meadow' ristiisale Vin Dieselile „Kiirete ja vihaste“ näitlejatar Jordana Brewster.

Pruut kandis hurmavat Givenchy Haute Couture'i kleiti. Registreerimisele järgnes rannapidu. „Me kõik olime paljajalu ja tantsisime liival,“ rääkis Meadow Vogue'ile. „Õhtu lõpetuseks oli võrratu ilutulestik ning me saatsime maalilisse öötaevasse laternad.“

Meadow nukrutseb, et et koroonapandeemia jättis pulmadele oma jälje. „Louis' pere ei saanud tulla. Ka paljud lähedased sõbrad, keda peame pereliikmeteks, ei saanud reisipiirangute tõttu osaleda.“