SUPERSTAARISAATE FINALISTID: Ees vasakult Merili Käsper, Diana Maria Toomingas, Alika Milova, Wanda-Helene Ollep, Andreas Pall. Tagareas vasakult Märten Männiste, Marten Põldmets, Ingmar Erik Kiviloo, Tiina Adamson ja Maribel Vääna.Foto: TV3
Inimesed
22. oktoober 2021, 22:30

Staarisaate finalistid paljastavad oma iidoli

Juba sel pühapäeval stardib TV3-s „Eesti otsib superstaari“ esimene finaalvõistlus, teemaks „Minu muusikaline iidol“. Kes on võistlustulle jäänud kümne vapra ja andeka noore laulja muusikalised iidolid, kelle laule nad seekord esitavad, ja mis neid oma suure eeskuju juures inspireerib?

ANDREAS PALL: „Minu iidol on Brendon Urie bändist Panic! At the Disco ning minu jaoks on ta täpselt selline, nagu üks frontman olema peab: karismaatiline, energiline, särav, super vokalist ning lisaks sellele, et ta laval hästi mõjub, on ta ka lavalt maas olles väga muhe sell. Suhtleb fännidega, on humoorikas ning hea südamega inimene – täpselt selline tüüp keda tahaks enda sõbraks ka siis, kui ta poleks superstaar.“ Andreas esitab Brendon Urie laulu „I Write Sins Not Tradegies“.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99