TWF 2021

Foto: ERLEND STAUB
Inimesed
22. oktoober 2021, 17:14

PILDIGALERII | TFW 2021 SÜGIS | Iris Janvieri Business etendus oli loodud koostöös kahe andeka Eesti kunstnikuga

Neljapäeval, 21. oktoobril näitas Eesti moemaja IRIS JANVIER BUSINESS 2021 väljendab nüüdisaegsust läbi pideva tasakaalu klassikaliste lõigete ja tänapäevaste vormide vahel, jäädes seejuures alati puhta ja minimalistliku joonega. Tallinna Moenädala etendus oli loodud koostöös kahe andeka Eesti kunstnikuga. Terve etenduse kontseptsiooni ideoloogia oli loodud Marta Vaariku poolt ning visuaalse ja muusikalise vormi lõi animatsioonikunstnik Joosep Maripuu. 

Vaata moegaleriid!

IRIS JANVIER BUSINESS 2021 väljendab nüüdisaegsust läbi pideva tasakaalu klassikaliste lõigete ja tänapäevaste vormide vahel, jäädes seejuures alati puhta ja minimalistliku joonega. Naturaalsed maatoonid referentsidega põhjamaistele kargete maastikele harmoniseeruvad unikaalsete ja julgete lõigetega.

Foto: ERLEND STAUB

Struktuursed varjundid mängivad embavalt täisvillastel mantlitel sügavates toonides puffer jopede kõrval. Disainid, mis on mõeldud kandmiseks, lisades argipäevale šikki mugavust. Kleitide ja bleisrite modernsed lõiked kohtuvad ambivalentsete materjalidega, mis erinevates valgustes paljastavad oma erilaadseid palgeid.

Foto: ERLEND STAUB

Kollektsioonis on esindatud vaid luksuslikud, pehmed ja naturaalsed kangad, millega meil on aastatepikkune kogemus. Kašmiir. Vill. Materjalid, mis embavad ja lõputult meelitavad. Komfortne stiil, mis on täiuslikkuseni viidud läbi erivormilise moelõike ning geomeetrilise silueti.

Vaata moegaleriid!

Foto: ERLEND STAUB