Film

FILMISAADE „DUUBEL“ | Ajalooline film näitab, kui rumalad inimesed kunagi olid (4)

LISA KOMMENTAAR

mmm22. oktoober 2021, 19:21
Ega tänapäeval inimesed targemad pole, on rumalaid ka praegu ja tegelikult isegi rohkem. Vanasti töötas looduslik valik ja hoidis rumalate hulga stabiilsena. Nüüd aga looduslikku valikut ei toimu ja rumalaid tuleb aina juurde.
Liialt enesekindlad ninakad noored!!!! 22. oktoober 2021, 17:08
Loo autorid ilmselt on ise alles väga noored, et lubavad endale sellist tooni esivanemate suhtes!!!!!!! ! Te tõesti arvate, et kui on o'emas internet ja muud targad raamatud, piirid on lahti ja saab välismaal tudeerimas käia, et siis on praeguse aja inimesed tohutult targad!!!!Eksite!. ! ! ! Õpikutarkus pole iial võrdeline elutarkusega!!! Vanemad , elukIial ei jõua'ogenud inimesed on 1000x targemad, kui praegused mitmeid ülikoo'e lõpetanud noored!!! Iial ei jõ ua noored oma õpitarkustega neile järele! !
Häbi, kes nii üleolevad on!!! 22. oktoober 2021, 16:59
Vä ga üleolev suhtumine oma esivanematesse!!!!! Huvitav, kuidas suhtuks sellesse TEIE PRAEGUSED, KAASAJAL ELAVAD ESIVANEMAD!!!!??? VANAEMAD---VANAISA, KUI nende vanematesse nii moodi suhtutakse??..Väga solvav ja üleolev oma esivanematesse, millal iganes nad elasid! Ei mingit austust ega lugupidamist!! Ei taha o'lla nende asemel, kes selliselt mõtlevad nagu siin pealkirjas!!!!! Eks siis saate omal nahal tunda, kui teil endal lapselapsed on!!!!! Ei kadesta teid!!!!
..... teha ja veel paljutki muud!! 22. oktoober 2021, 16:47
Täitsa vale arvamus!!! Ega see et siis internetti polnud ja nad vähem koolis käisid, ei tähenda veel, et siis inimesed rumalaad olid!!!!! Selle aja kohta oli neil piisavalt tarkust!!!!! Selle aja inimesed teadsid palju rohkemgi, kui mõned praeguse aja inimesed!!!! Teadsid, kuidas looduslike ravimitega haigeid kohti ravida, kui valutas kuskilt või i oli mõni kehaosa kuskilt haige ja tekitas vaevusi!!! SIIS EI OLNUD ARSTIABI TASUTA ja nii nad olidki leidlikud ning kasutasid ravimtaimi ning muid looduses ettetulevaid vahendeid! Teadsid, kuidas ilma tikuta looduses tuld..