Gerli Padar ja tütar Camilla

Foto: Kuvatõmmis/"Ringvaade"
Inimesed
21. oktoober 2021, 21:53

EMA JÄLGEDES! Lotte muusikalis teeb Gerli Padariga kaasa tütar Camilla: see on tema jaoks unistuse täitumine

„See on tema jaoks ikkagi unistuse täitumine,“ räägib Gerli Padar, kelle 7aastane tütar Camilla teeb temaga peagi rolli Lotte muusikalis, „Ringvaates“

Gerli, kes on Lotte rolli kehastanud aastast 2008, räägib, et tütar on nii-öelda Lotte tralliga terve elu kaasas käinud. „Kui „Detektiiv Lotte“ etendusi tegime, ootasin viiendat kuud Camillat ja otsustasime, et tõsteid päris etendusel ei tee. Vahetult enne Camilla sündi, suure kõhuga, avasime Lottemaa,“ kirjeldab Gerli.

Nüüd kehastabki Gerli tütar Camilla Lotte õe Roosi rolli. „Algselt ei olnud see nii plaanitud, et Camilla Roosi rolli teeb. Rolli pidi tegema hoopis üks teine tüdruk, aga kahjuks ta ei saanud seda teha. Nii tehti meile pakkumine,“ selgitab Gerli.

„Ega me väga kerge südamega seda otsust ei teinud, sest Camilla alles sai 7aastaseks ja läks esimesse klassi. Sügis niigi on olnud kiire, et kas on ikka hea mõte. Mulle kui emale on see ka topelt koormus, et kas olen sellega nõus. Samas, kui panna asjad kaalukausile, on see tema jaoks ikkagi unistuse täitumine ja üks-kord-elus võimalus,“ lisab Gerli.

Gerli sõnul võttis ta kohe vastu otsuse, et tema tütart õpetama ei hakka, vaid sellega tegelevad teised lavastusega seotud inimesed. „Ei neid laule ega midagi. Ta on väga palju iseseisvalt õppinud ja ka muusikaõpetaja on teda palju aidanud,“ ütleb ta.

„See on nii lõbus,“ räägib Camilla uuest muusikalist. Tulevikus soovib tüdruk saada näitlejaks. Samuti pakub Camillale huvi lavastamine.