„Hommikusöök staariga“ - saatekülaline Sirje Eesmaa

ÕL TV | Õhtuleht
22. oktoober 2021, 16:46

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

VIDEOINTERVJUU | Sirje Eesmaa: ülemused esitasid ultimaatumi, et pean oma saate tegema. Kui tahan tööd teha, pean ju neile kuuletuma!

Telenägu Sirje Eesmaa (69) on meedias olnud juba 25 aastat, kuid siiani pole olnud päeva, mil ta oleks hommikul ärgates tundnud, et ei taha tööle minna. Ka tema jõud pole raugemas – pärast mõningast survestamist andis ta nõusoleku tulla ekraanile oma autorisaatega.

Vaata videointervjuud!

Telenägu Sirje Eesmaa (69) on meedias olnud juba 25 aastat, kuid siiani pole olnud päeva, mil ta oleks hommikul ärgates tundnud, et ei taha tööle minna. Ka tema jõud pole raugemas – pärast mõningast survestamist andis ta nõusoleku tulla ekraanile oma autorisaatega.Vaata videointervjuud!

Kui sa teles poleks, siis mis sa teeksid?

Võib-olla oleksin sisekujundaja. Kunagi unistasin sellest ametist ja käisin isegi Eesti Kunstiakadeemias – toonases Kunstiinstituudis – sisseastumiseksamitel, aga ma ei pääsenud sisse. Paar punkti jäi ainult puudu. Siis mõtlesin, kas ma ikka olen hea kunstnik, sest hea kunstnikuna peaksid ikka tipus olema. Kuu aega hiljem olid sisseastumiskatsed TPIs (Tallinna Polütehniline Instituut, praegune TalTech – toim.), kuhu läksin, sest matemaatika oli mu lemmikaine. Seal sain sisse ja lõpetasin majandusliku informatsiooni mehhaniseeritud töötlemise organiseerimise eriala. Aga ikka miski tõmbas kuhugi mujale.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99