Foto: @voguemagazine/Instagram
Inimesed
19. oktoober 2021, 15:02

KAKS UNELMATE KLEITI, TANTSUKS COLDPLAY: Gatesi tütre pulm maksis kaks miljonit dollarit! (11)

Melinda ja Bill Gatesi vanem tütar Jennifer (25) abiellus laupäeval ratsasportlase Nayel Nassariga. Pulmade pealt ei hoitud raha kokku - pulmabändiks oli Coldplay, kuulu järgi maksis pidu kaks miljonit dollarit.

Ajakiri People paljastab, et 25aastane Jennifer ütles oma kallimale (30) jah-sõna spetsiaalselt talle valmistatud Vera Wang Haute'i pruutkleidis.

Kahe ratsasportlase abiellumistseremoonia peeti New Yorgi osariigis Westchesteri maakonnas, kus noorpaaril on hobufarm - ema-isa kinkisid Jenniferile 2018. aastal Stanfordi ülikooli lõpetamise puhuks. Ka Nayel on Stanfordi diplomiga. „Nad võistlesid üheskoos rahvusvahelistel võistlustel, kuni Jenn astus 2019. aastal meditsiinikooli,“ kirjeldab pulmi kajastanud Vogue noorpaari. „Viimaks sai nende sõprusest midagi enamat ning nad kihlusid 2020. aasta jaanuaris, kui Nayel Jennile tema armastatuimal suusarajal abieluettepaneku tegi.“

Kuna peig on Egiptuse päritolu, algasid pulmapidustused reedel islami kommete kohase abielutseremooniaga pereringis. Laupäeval oli teine tseremoonia ja uhke pulmapidu 300 külalisele. Kõik pidulised olid Covidi vastu vaktsineeritud ning andnud negatiivse analüüsi, kinnitas Jennifer Vogue'ile.

Kuna laulatus toimus õues, oli pruutkleit pikkade käistega - korsetil Prantsuse makrameepits, varrukad ja seelikuosa Itaalia tüllist. Peig kandis Armani smokingit, rinnataskus maikellukestest kimbuke, mis klappis pruudikimbuga.

Peo jaoks oli pruudil teine Vera Wangi kleit - veelgi külluslikemate tikanditega kui esimene.