Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 24. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kõige pidurdavam tunne on hirm, ja midagi sa praegu kardad. Kas sa aga ise ka aru saad, miks sul karta vaja on? Ära vabanda end hirmuga.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kui sulle on haiget tehtud, ei ole hea hakata samaga vastama. Palju targem oleks rääkida ja asjad ära klaarida. Kui emotsioonid üle keevad, tasuks asja enne sõbraga arutada.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Ebaolulised asjad võivad tunduda liiga tähtsad, aga ka vastupidi. Proovi aru saada, mida tasub hinnata, mida aga mitte. Pühendu sellele, mis on sulle oluline.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Võib tekkida olukord, milles kaotad kannatuse ja lased endast välja tunded, mis sinusse pikema aja jooksul kogunenud on. Enese avamine on hea, püüa seda teha viisakalt.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Täna arenevad sündmused peadpööritava kiirusega. Mida iganes sa ootasid, kõik läheb teisiti. Kohtud inimestega, keda sa näha ei lootnud, aga kelle nägemine sind väga rõõmustab.

Neitsi

23. august – 22. september

Tahaksid, et kõik kulgeks traditsioonilisel viisil. Need, kes üritavad midagi muuta ja uuendada, ärritavad sind. Äraproovitud vana tundub iga kell parem uuest ja ettearvamatust.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sa ei peagi midagi planeerima, kõik läheb nagu iseenesest, tekivad uued huvitavad võimalused ja enne, kui reageerida jõuad, oled juba tegevusse tõmmatud.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Suhete vallas imelisi võimalusi pakkuv päev! Kui kedagi armastad, ära hoia oma tundeid vaka all – väljenda oma armastust nii sõnade kui tegude kaudu.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kui sa kellestki hoolid, siis näita talle seda välja. Ära looda, et ta sinu soove, mõtteid ja tundeid su silmist loeb. Kui sa vaikid ja võimaluse mööda lased, kahetsed pärast.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Keegi, kellega koos aega veeta lootsid, otsustab teise seltskonna kasuks. Selle asemel, et solvunud olla, proovi aru saada, mis võis olla sellise käitumise põhjus.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Naudid seda, et sul on võimalik end heast küljest näidata. Võimalik, et jääd silma ka ühele huvitavale vastassoost isikule, aga tutvust temaga pead ise alustama.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Raske on töömõtteid vältida, mingid teemad võivad sind ärritada või muret tundma panna. Ära unusta, et pühapäev on puhkamiseks loodud!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval uuel eluaastal oled optimistlik ja elurõõmus. Suudad ka kaaslasi oma tegevustesse kaasa tõmmata. Loogilise mõtlemise ja intuitsiooni vahel valitseb tasakaal. See on väga hea aeg loominguliseks tegevuseks. Leia aega hobide jaoks, ehk õnnestub nende kaudu uus raha teenimise võimalus luua.