Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 22. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Mida sa teiselt inimeselt õieti ootad? Et ta oleks ilus, rikas, tark, praktiline ja samas üliromantiline, loeks kõiki su soove silmist... kas midagi veel? Ole ometi realistlikum!

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Hoolimata sisemisest pingest pead säilitama rahuliku oleku, sest su kõrval on inimesed, kes vajavad su toetust. Pead näitama kellelegi, kes on sinust nõrgem, et oled tema jaoks olemas.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Pead üksinda hakkama saama selliste asjadega, milles oled harjunud peamiselt kellegi teise nõuannetele toetuma. Sul tuleb keskenduda ning jalad tugevasti vastu maad hoida.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kui sa ei ole tänaseid tegevusi eelnevalt piisavalt detailselt läbi mõelnud, võib päev keeruliseks kujuneda. Sa ei oska lihtsalt ette näha väikseid probleeme, mis su teel ette tulevad.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sulle on tähtis, et lähedased inimesed su püüdlustele kaasa elaksid. Vajad kodust tuge ja mõistmist, ilma selleta kimbutab sind enesekindluse puudumine.

Neitsi

23. august – 22. september

Parem on mitte hakata lahendama raskeid probleeme. Tegemist on asjadega, mis päris palju aega võtavad ning praegu on alustamiseks liiga pingeline aeg.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Oled tavalisest impulsiivsem, mistõttu tasub sulle meelde tuletada, et kõigis asjades tasub mõõdukaks jääda. Marsi ja Pluuto kvadraat võib lausa hulljulgeks muuta.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Tuttavad vaatavad ja imestavad, et millest see küll tuleb – sa muutud ju iga päevaga aina ilusamaks! Sinust kiirgab enesekindlust ja elurõõmu.

Ambur

22. november – 21. detsember

Midagi olulist on peagi juhtumas. Sa tead ja tunned seda ning tegutsed palavikuliselt, et selleks valmis olla. Muretsemiseks ei ole põhjust, sest sinuga koos on tublid inimesed.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Satud tähelepanu keskpunkti, pead vastutama korraga mitme asja eest. Kerge see ei ole, aga samas saad toetuda pikaajalisele kogemusele.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Suhtlemine läheb üle kivide-kändude, asjaajamine on keerukas. Sa ei suuda oma mõtteid niimoodi sõnadesse panna, et teised sind mõistaksid.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Mõtlesid, et tuleb vaikne ja rahulik reede, aga kaugel sellest! Sul ei ole võimalik plaanide kohaselt tegutseda, ette tuleb ootamatusi ja plaanide muutusi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastal võib sind vallata sisemine rahutus, soov kõike kiiresti muuta, eriti töises vallas. Tegutse targalt, kasuta oma teadmisi ja täienda neid. Ära tee kõike ainult iseenese tarkusest – asju tasub heade kaaslastega arutada. Tervist tuleb hoida, vältida hulljulget tegutsemist.