Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 21. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Töö valdkonnas kulmineeruvad probleemid, mis on viimase aja jooksul sulle nii mõnigi kord peavalu valmistanud. Võimalikud on üllatuslikud muudatused.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Rutiin on talumatu, eriti suhete vallas vajad vaheldust ja vabadust. Partneri ootused võivad sulle näida ahistavate piirangutena. Tahad oma ellu midagi uut ja põnevat.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tekib mitmesuguseid kontakte, ent jututeemad kipuvad pealiskaudseks jääma. Praegu sõlmitud lubadused ja kokkulepped võivad kergesti ununeda.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Raske on aktsepteerida inimesi, kelle põhimõtted sinu omadele vastu käivad. Arvad, et sinu arusaam asjast on puhas tõde. Töistes partnerlussuhetes väldi tülli pööramist!

Lõvi

23. juuli – 22. august

Igapäevases asjaajamises, kultuuri- või seltskonnaüritustel trehvad kokku inimestega, kes saavad sulle toeks olla. Sul tuleb julge olla ja nendega aktiivselt suhtlust arendada.

Neitsi

23. august – 22. september

Töökohas võib toimuda ümberkorraldusi, millega kaasa minemine nõuab sinult paindlikkust. Kui ka tahaksid vanaviisi jätkata, pead mõistma, et tuleb üritada uuega kohaneda.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tahaksid kõigiga hea läbisaamise nimel probleemidest mööda vaadata, aga praegu see ei õnnestu. Kui teistel on vaja asju klaarida, tõmmatakse sindki kaasa.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kasu on varasematest kogemustest. Need on sind tublisti targemaks ja tugevamaks teinud, tänu neile näed paremini oma kohta maailmas ja saad keerukate olukordadega hakkama.

Ambur

22. november – 21. detsember

Suudad olla taktitundeline ja meeldiv suhtleja, millega äratad partneris usaldust. Ent juhul, kui tegu on värske suhtega, peaksid kindlasti hoiduma kallima rahaasjusse pühendamisest.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Pole kindel, kas sa saad ise otsustada, mida muuta – ohjad võivad olla kellegi teise käes. Sul tuleb oma tervist hoida ja igas olukorras üritada leida võimalus ennast säästa.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ehkki tooni annab lõbu ja lustlikkus, on varitsemas ka üks tõsine oht – su vanad saladused võivad päevavalgele tulla ja mingisugust pahandust põhjustada.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Probleeme võib tekkida juhul, kui sa mõne sõbraga koos äri ajad – erimeelsused rahaasjus võivad üksjagu lahkhelisid tekitada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Tahad proovida asju, mida sa varem veel kunagi teinud ei ole, tutvuda inimestega, kelle mõttemaailm sinu omast erineb. Suures uuendustuhinas aga on sinu tagalaks see, et su kõrval seisab kindel inimene, kes su tujud välja kannatab ning alati toeks on. Olgu sul kainet mõistust ja truud südant tema hoidmiseks!