Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
19. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 20. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kuu saab täis Jäära märgis. Suhete teema on üle mõistuse tähtis, emotsioonid on tugevad. Saab selgemaks, milline on tulevikuperspektiiv, kellest või millest tuleks lahti lasta.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Jõudu on palju, suudad oma tahtmise läbi suruda ka juhul, kui keegi üritab vastu töötada. Kindlustunnet annab see, et sul on tagataskus varuks salajased trumbid.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Satud justkui iseenesest õigel hetkel õigesse kohta, teed viivad kokku heade inimestega. Võimalik on armastuse leidmine ning ka rahaline edu, aga äpardusedki pole välistatud.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kui saad asju ise otsustada, sujub kõik ladusalt. Probleeme tekib juhul, kui keegi sulle kangesti vastu vaidleb – oled kindel, et sul on õigus ja seisad enda eest.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Kui kaaslastega on probleeme, pole õige üksi edasi pusserdada – tuleb otsida võimalusi ühise keele leidmiseks. Töises vallas võib toimuda ootamatuid muudatusi.

Neitsi

23. august – 22. september

Oled ühe sõbra jaoks nagu psühholoog – nii kui tal mingi mure on, jookseb kohe sulle jutustama ning ka nõuandeid ootama. Kas tema suudab sind samamoodi toetada?

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sind valdab tugev sisemine rahutus ja emotsionaalne pinge. Suhete tasandil on olukord eriti keeruline, ent just pinge kaudu võid jõuda lahenduste leidmiseni.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Igasugused ebakõlad võivad teravamaks muutuda, sest kaotad küllalt kergesti kannatuse ja ütled otse välja, mida mõtled. Mineviku mõjutused annavad tunda.

Ambur

22. november – 21. detsember

Täna sul järjekindlust jagub. Oled kohusetundlik ja sul pole raske täita ka selliseid ülesandeid, mis on rutiinsed ja lausa igavad. Kaaslaste käitumine võib aga närvi ajada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Mida iganes sa ei teeks – tuleb meeles pidada, et lähedased inimesed on ikka need kõige tähtsamad. Kui sõpradel on probleeme, ole tasakaalustavaks jõuks.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sinuni jõuab igasugust informatsiooni. Raske on selekteerida, mis on oluline, mis mõttetu, mis tõene, mis väär. Kuulujuttude levitamisest oleks väärikas hoiduda!

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Kõik sujub vaid juhul, kui oled kaaslaste suhtes heatahtlik ja viisakas. Kui pead end teistest paremaks ja ülbitsema kipud, ei saa sa piisavat toetust.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Täiskuu mõju all algab oluline, erilisi võimalusi pakkuv aastaring. Et ennast täielikult realiseerida ja oma unistusi ellu viia, vajad õigeid kaaslasi enda kõrvale. Leiad häid sõpru, võid leida ka elu armastuse. Kuula oma südame häält, aga kasuta ka kainet mõistust. Oled hea läbirääkija ja osav sõnaseadja.