Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
18. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 19. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Vii lõpule pooleliolevad tööd ja sõlmi lahtised otsad. Ehkki see võib tüütu tunduda, kannustab sind kohusetunne. Kiires tempos tegutsemine viib ruttu sihile.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tasub keskenduda karjäärialastele väljavaadetele pikemas perspektiivis. Kas sul on võimalust positsiooni tugevdada? Kui pinnas on jalge all kahtlaselt õhuke, on ehk targem ise taanduda.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Oled sunnitud analüüsima kunagi tehtut ja suure tõenäosusega sedagi, mismoodi su vanemad toiminud on. Nende õnnestumistest ja vigadest on sul mõndagi õppida.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Mõistlik oleks oma tähelepanu koondada kodusesse sfääri. Kui planeerid kodus uuendusi, on mõttekas neid ellu viima hakata.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ei tasu olla ülemäära jutukas, pigem hoida vaiksemat joont ja kuulata, millist infot teised jagavad. Vähem välja öeldes ja rohkem teadmiseks võttes on su väljavaated paremad.

Neitsi

23. august – 22. september

Suhete liinis oled ehk kõhklev olnud, nüüd aga võib juhtuda asju, mis tekitavad kindlustunde. Inimene, kes on su kõrval, näitab kuidagimoodi välja, et tal on tõsised plaanid.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Marsi ja Jupiteri trigoon annab tubli annuse vaimset energiat. Suudad mõelda konkreetselt ja loogiliselt, näed oma plaanide tugevaid ja nõrku külgi. Oled valmis hoogsalt edasi liikuma.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Iseäranis hästi peaks nüüd sujuma suhtlus lastega. Sul on lihtne ennast nende olukorda panna ja nende rõõme ning muresid mõista.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sul on palju erinevaid sõpru ja tuttavaid. Võiks päris hästi mõjuda, kui saaksid nad omavahel tuttavaks teha. Oma parimaid kolleege tasuks ka sõpradele tutvustada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Hea päev reisi alustamiseks, eriti kui selle peamiseks eesmärgiks on õppimine ja enesetäiendamine. Oled avatud ja julge, valmis uudishimulikult uusi kogemusi ammutama.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul võib olla geniaalseid äriideid, ent kui sa neid ellu ei vii, pole neil mingit väärtust! On kiire tegutsemise aeg, nii et anna aga julgelt tuld!

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Oled algust teinud asjadega, mis pikas perspektiivis kasu ja rõõmu tuua tõotavad, ära raskuste korral oma tegevust pooleli jäta. Käegalöömismeeleoludest tuleb eos jagu saada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastal oled julge, elujõuline ja iseteadlik. Energia tasub suunata tegemistesse, mis pakuvad rõõmu ja rahuldust. Väga vahva aasta tuleb juhul, kui oled lapsevanema rollis – nii äge on koos järeltulijatega tegutseda, pealegi on neilgi sulle midagi õpetada.