Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 18. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled üsnagi tormakas, kipud emotsioonide ajel tegutsema. Kui miski sind ärritab, loe enne oma rahulolematuse väljendamist mõttes kümneni. Tegutse ainult selge peaga!

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sul on võimalus panna alus tulu tõotavale projektile. Hüva nõu peaksid saama sugulastelt. Kuula kannatlikult ja eelarvamustevabalt ära kõik soovitused ja nõuanded.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Oled aktiivne pigem vaimsel tasandil. Vajad aega ja võimalust üksinda olemiseks, et endasse vaadata, oma kõige sügavamaid emotsionaalseid vajadusi analüüsida.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sinu aju töötab täistuuridel. Teiste inimestega suhtlemine võib tunduda keeruline, ilmselt on põhjus selles, et sa lihtsalt mõtled üle, annad liigselt hinnanguid ega usalda piisavalt.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Aeg võib pakkuda seiklusi ja närvikõdi, anda võimalusi uute tutvuste loomiseks. Armu- ja rahaasjad hoia kindlalt lahus! Kellegi kauni tundmatu ees ära oma varaga uhkusta!

Neitsi

23. august – 22. september

Hästi hea päev selleks, et õppida, kirjutada, kellelegi oma seisukohti selgitada. Sulle võivad huvi pakkuda vaimuteravust nõudvad harrastused, osaled meeleldi seltskonna- või mälumängudes.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Küllatki keeruline on teistega suhelda. Sulle võib tunduda, et pead ennast tõestama ja kellegi rünnakute eest kaitsma. Oled tundlik teiste sõnade ja tegude suhtes.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Suudad olla enda vastu aus, ka oma halbu külgi tunnistada. Alternatiivsed ravimeetodid võivad huvi äratada, neist võib ka miskitmoodi abi olla.

Ambur

22. november – 21. detsember

Mõnes mõttes oled huvitavas olukorras – sinu vastu tunneb huvi kaks vastassoost isikut ja tunned mõnu jälgimisest, kuidas nad teineteist üle trumbata proovivad.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sinus on seikluslusti, ehk lööb välja hulljulguski. Tahad proovida midagi ekstreemset, seejuures järgi aga kindlasti turvanõudeid.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kui oma liikumis- või söömisharjumusi ümber kujundad, ära tee päeva pealt järske muudatusi, pikkamööda tegutsemine on märksa tulemuslikum.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Ära ole kallima suhtes liiga nõudlik, väldi ka armukadedust. Tunne rõõmu temaga koos olemisest, naudi iga hetke. On hea päev komplimentide ja kingituste tegemiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Uuel eluaastaringil paned rõhku seltskondlikule suhtlemisele ja armuasjadele, ent ka ilus välimus on sulle väga tähtis. Võimalik on uue armusuhte algus, ent veelgi võimalikum see, et juba kaua kestvasse suhtesse annab uuesti romantikat ja kirge tuua. Töises valdkonnas on eduvõimalusi.