Põhjusi, miks ajakirja „Pere ja kodu„ peatoimetaja Heidit Kaio tahtis oma lahutusest raamatu kirjutada, on palju. „Väga vähe on neid, keda lahkuminek üldse ei puuduta. Inimesed on hästi jännis, võib-olla saan olla sellega kellelegi abiks või teejuhiks. Jutustan lugu läbi isikliku kogemuse ja samas on see eneseabi raamat.“

Foto: Kuvatõmmis/"Hommik Anuga"
Inimesed
17. oktoober 2021, 11:48

Heidit Kaio kirjutas raamatu oma lahkuminekust Priit Kuusega: kui sa kedagi armastad, pead suutma ka lahti lasta

„Praegu tagasi mõeldes sattus meie eluteele väga raske seitsmeaastane eluperiood – hea sõbra enesetapp, kahe sõbra hukkumine Peruu mägedes, seal olid mitu lähikondsete haigust,“ rääkis Heidit Kaio (50) saates „Hommik Anuga“ oma lahutusest, millest ta raamatu kirjutas.

Heidit sõnab, et tema üle 20 aasta kestnud suhe Priit Kuusega (48) purunes samal põhjusel, miks väga paljudel teistel. „Saadakse kokku, siis tulevad lapsed, käiakse tööl, elatakse mingit oma elu... aga mingisugusel hetkel peab elus toimuma pööre, kus paarid pöörduvad rohkem teineteise poole. See mudel, kus emme koob ja küpsetab ja issi vaatab vutti, see mingist hetkest enam ei tööta,” nendib Heidit, et nende elu Priiduga just selline oligi.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99