Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
15. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 16. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Suhted ühe inimesega on küll pealtnäha kontrolli all, samas kui tema pilke jälgida, räägivad need hoopis teistsugustest, vallatutest salajastest soovidest.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tunned kergendust, sest inimesed, kes kipuvad sind närvi ajama, on kuskil kaugel ära. Nii saad asju oma tahtmist mööda segamatult edasi arendada.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Suhtlemine on pingeline. Sa ei taha või ei julge selgeks mõelda, millised on su tegelikud soovid, rääkimata sellest, et otsustada, kuidas neid väljendada.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Vahel tundub sulle, et elu on lihtne, ka inimeste käitumine etteaimatav. Täna pead tunnistama, et kõik on nii paganama keeruline! Oled teiste mõistmisega raskustes.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Keegi üritab sinuga suhelda ja sul on tahtmine piire katsetada – kui kaugele tahab tema minna ja kui kaugele sa ise võid õrritamisega minna, ilma et teda eemale peletaksid.

Neitsi

23. august – 22. september

Sinuni jõuab vastukäivat infot. Üritad teada saada, milline on tegelik olukord. Info otsimise käigus võid jõuda aga hoopis uute, hoolega varjatud saladuste jälile.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Igapäevased töised tegemised tunduvad sinu jaoks lihtlabased, vajad uusi, põnevamaid väljakutseid. Tahad õppida midagi uut või huvitavates kohtades ringi reisida.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Vajad teiste inimeste seltsi, tahad aktiivselt suhelda, uudiseid vahetada. Küllap kuuled nii mõndagi põnevat ja saad koos toredate kaaslastega palju naerda.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled millegagi venitanud ja täna avastad, et tööasjade ajamisest nädalavahetusel sa seekord ei pääse. Võta end kokku ja väldi tegelemist asjadega, mis keskendumist segavad.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sugulaste ja naabritega on hea läbisaamine. Tänu sellele, et suudate üksteist mõista ja kergesti ühestele arusaamadele jõuda, saate koostööd teha ja kõigile olulisi asju edasi arendada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Keskendu tõsisele tegevusele, ehkki hing ihkaks lõbusa seltskonnaga aega veeta. Seda saad ka teha, aga alles siis, kui tähtsad asjad korda on aetud.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võid tunda vajadust võtta ette retk paikadesse, mis on mälestustega seotud. Sind hämmastab, kuivõrd see muutunud on. Muutunud on ka su tunded inimese vastu, kellega seal varem käisid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Veenuse ja Merkuuri sekstiiliga algaval aastaringil ei kannata sa kuigi hästi üksindust. Sul on vajadus pidevalt inimeste hulgas olla, kõik asjad teistega läbi arutada ning koos tegutseda. Kui su kõrval on nutikad ja vaimukad kaaslased, sujub äritegevus eriti edukalt ja pakub ka mängulusti.