Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 15. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Lihtne on märgata kõike meeldivat, ka pisikesed kordaminekud teevad rinna rõõmsaks. Hea aeg kultuuriürituste väisamiseks, aga ka armuasjade ajamiseks.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Suurepärane aeg pidutsemiseks, elust rõõmu tundmiseks. Seltskondlikud üritused kujunevad vägagi meeleolukaks. Tekkida võib ka vestlusi hingelistel teemadel.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Suhted kaasinimestega, eriti aga pereliikmetega on meeldivad. Näiteks suguvõsa kokkutuleku korraldamiseks ideaalselt sobiv nädalavahetus.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tagasi vaatamata edasi liikuda ei saa. Arengut takistavad kunagi pooleli jäänud asjad või ammu tehtud vead. Pead vanade teemade juurde tagasi pöörduma ning vajalikud korrektiivid tegema.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ilmselt satud reedeõhtul mitmesse toredasse seltskonda ning tutvud inimestega, kes on meeldivad ja osutuvad ka kuidagi sulle kasulikuks.

Neitsi

23. august – 22. september

Oled tundelises meeleolus ning tavapärasest õrnahingelisem. Ka võõras mure võib sulle sügavalt südamesse minna ja haiget teha. Oled sa võimeline häda puhul nõu ja abi pakkuma.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Suurepärane aeg vanade sõpradega kohtumiseks. Kui nad ka kaugel elavad, tuleb väike väljasõit sulle kasuks. Saate südamest naerda, kui kunagisi ühiseid elamusi meenutate.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sul on palju häid sõpru, tunned end nende hulgas õnnelikuna. Päev sobib puhkuseks ja elu nautimiseks, kohustused lükkad rahuliku südamega uude töönädalasse edasi.

Ambur

22. november – 21. detsember

Võid avastada, et inimesed, kes argitoimetusi tehes on hirmtõsised ja töökad, on vabas õhkkonnas tõelised seltskonnalõvid ja peoloomad, kes oma väikeste veidrustega sind naerma ajavad.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tunnetad, et su püüdlusi imetletakse, sinu tegevust toetatakse. Saad kuulda paljugi tunnustavaid ja innustavaid sõnu. See annab sulle hoogu juurde.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

See reede on armastuseks justkui loodud. Kõige loomulikum viis kuumade tunnete väljendamiseks on mõistagi füüsiline lähedus.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Armusuhete arendamiseks ja nautimiseks sobiv aeg. Kui oled seni üksik olnud, võid nüüd ühelt lõbusalt ürituselt endale kallima leida. Saad esimesest pilgust aru, kellega on hingeline side.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Uuel eluaastal vajad palju vaheldust. Ehkki sul tekib omajagu uusi tutvusi, tasub partneritena usaldada eeskätt neid inimesi, kes on su kõrval truult juba ammusest ajast. Äriasjus on loota kiireid ja huvitavaid arenguid. Kindlasti tasub tegeleda loominguliste annete arendamisega, neid saab rakendada ka töö vallas.