Inimesed
1. aprill 2001, 23:00

Kaks meest kuueses pakis taas laval

Üle mitmeaastase vaikuse on poistebänd 6 Pack Eesti muusikasse tagasi tulnud. Ainus vahe varasemaga on see, et kuuest kenast poisist on suud liigutama jäänud kaks. Vabaks jäänud kohad on täitnud hoopis tüdrukud. Tantsutüdrukud.

Neli aastat tagasi loodud bändis ning aastavahetuseks reanimeeritud 6 Packi kuuluvad Rein Kahro, 21, ja Andrus Raissar, 26.

Comeback`i esimene ülesastumine sai teoks möödunud aasta lõpupäevil Decoltes, esimese pikema lavasõuga tulid poisid välja 8. märtsil Tartu Atlantises. 6 Packi kõige värskem laul kannab nime “Õrnuste öö”.

“Eelmise aasta septembris hakkasime tegema bändi taassünni esimesi plaane.

Nagu näha, on see meil õnnestunud ja võime julgelt öelda, et oleme nüüd kahe jalaga maa peal,” arvab Andrus. “Oleme puhanud ja saanud aega mõelda, mida ja kuidas paremini teha,” on ta veendunud

Mille poolest erineb uus 6 Pack vanast?

“Nii laulude kui ka lavaimago poolest. Kaasasime selleks hooajaks ka tantsutüdrukud, kes sõule vürtsi lisavad. 6 Packi lavaimago eest kannab hoolt Tartu ilusalong Estee. Kui enne kartsime, et publik ei võta meie uut loomingut omaks, siis praegu, kui esimesed ülesastumised seljataga, võime öelda, et kartsime asjata. Suured tänud neile, kes jõudsid meid ära oodata. 6 Packil on veel sellel aastal plaanis oma kuulajaid üllatada millegi põnevaga, aga praegu sooviksime seda veel saladuskatte all hoida,” ütlevad Andrus ja Rein.

Oma muusika salvestab bänd Tartus Markai Management Stuudios. Poisteansambli 6 Pack klopsis 1997. aasta kevadel kokku meie seast lahkunud Margus Turu. Hittidena kõlasid laulud “Seest läeb hing”, “See on hea” ja “Suvel unustan kõik su vead”.

Bändi viimaseks ülesastumiseks jäi 1998. aastal tuur “Topeltlöök”. Bänd mõistis, et Margus Turu juhtimiseta on nende edasiminek raske ning pärast seda võetigi puhkus.