Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
13. oktoober 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 14. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Võimalik, et ilmub välja konkurente, kellest mõni üritab sind ebaausate võtetega üle mängida. Pead enda eest seisma ja jõudu rakendama, aga hakkama saad ikka.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tasuks aega pühendada sellele, et hoolitseda kodu eest ning perekonnaliikmetega koos tegutseda. Tänane päev on peresiseste sidemete tugevdamist soosiv.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tegele asjadega, mis on varem korralikult planeeritud, järgi ajakava ja tegevusplaani. Nii lood tugeva põhja ka selleks, et pikaajalised ettevõtmised saaks lõpule viidud.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Oled energiline ning tegutsemislusti täis, suudad teisigi kaasa haarata. Tõenäoliselt tegutsed aktiivselt terve päeva ning suudad palju kasulikku ära teha.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Teistel on keeruline sinult head sõna välja meelitada, seevastu kriitilisi märkusi puistad heldelt. Pole ühtki asja ega tegu, millel sa vigu ei näeks. Ürita olla veidigi leebem.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui satud kokku meeldivate inimestega, tunned end hästi, suhtled rõõmsalt ning oled reipas meeleolus. Võib juhtuda, et kujuneb välja põnev vestlus kena vastassoolisega.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kipud kergesti ärrituma. Kui keegi sinuga vähegi nõmedalt käitub, tekib sul vastupandamatu soov ta jõuga paika panna ja sundida kahetsema seda, mida ta halvasti teinud on.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Annad inimestele mõista, et nalja pole sinuga mõtet teha. Kes sinult midagi ootab, peab sind väga tõsiselt võtma. Saad kergesti aru, kui inimene üritab sinuga keerutada või sulle valetada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Tööga seoses võib midagi muutuda. Võimalik, et sulle üritatakse ebameeldivaid ülesandeid kaela määrida. Ei saa öelda, et sul valikut poleks. Sa ei pea olukorraga nõustuma.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Ära aja sassi sõprust ja tööalaseid suhteid. Sa ei pea kolleegidele oma isikliku elu kohta aru andma. Ja sa ei pea nina toppima oma sõprade tööasjadesse.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Rahaasjad edenevad rahulikus tempos, ent siiski jõudsalt. Kui enne tegutsemist iga sammu põhjalikult läbi kaalud, jõuad soovitud tulemuseni.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Hästi hea päev selleks, et end loomingulises vallas arendada. Fantaasiat on palju, ent samas on ka mõttetegevus kiire ja loogiline.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Päikese ja Neptuuni kvinkunksiga algaval aastal suudad ühendada loogilise mõtlemise ja intuitsiooni. Nii mõnegi otsuse teed kõhutundest lähtuvalt. Hea, kui saad aega ise planeerida. Töö- ja äriasjus saadab sind edu juhul, kui su tegevus nõuab kõrget fantaasialendu. Loomingulisus ja asjalikkus on suurepäraselt ühendatud.