MIKS KÜLL? Liina Ariadnet pani lootusetuna näiv olukord lausa keset maanteed karjatama.

Foto: Kuvatõmmis/YouTube/MarttiHallikTV
Inimesed
12. oktoober 2021, 17:55

HENSUGUSTA SÜNNIPÄEVAPEO OOTAMATU LÕPP! Suunamudijate Martti Halliku ja Liina Ariadne auto läks keset maanteed katki (16)

YouTuber Hensugusta sünnipäevapeolt koju sõitnud Martti Hallik ja tema kihlatu Liina Ariadne Pedanik jäid keset maanteed jalameesteks – autoratas tossas ja käik ei läinud sisse.

Suunamudijatest paarikese Volvo tõrkus juba enne viimast riket – teel Tartusse Hensugusta sünnipäevapeole ei teinud käigukang roolis istunud Marttiga koostööd. Tallinnasse tagasi proovis Martti sõita neljanda käiguga, sest viies ei läinud sisse. 130 kilomeetrit sõidetud, märkasid noored, et tagaratta juurest tõuseb tossu. Autos viibis ka Rannamaja-Seidi.

„Täiesti p***** on kõik,“ nentis Martti, kui pidi auto keset maanteed seisma jätma ja ohukolmnurka paigaldama minema. Ka tema kallima meele muutis olukord mõruks. „Ma tahan koju minna, ma ei jaksa,“ pahandas Ariadne karjatades.

Martti lisas, et kui ta YouTuber poleks, oleks asi veel hapum, sest praegu saab ta juhtunust oma kanalile sisugi. Noormehe Instagrami loost oli näha, et Volvo viidi Tallinnasse treileriga.