„Puuduta mind“ - saatekülaline Tiit Trofimov; saatejuht Anu Saagim

Video: Hannes Dreimanis
ÕL TV | Õhtuleht
16. oktoober 2021, 23:19

„PUUDUTA MIND“ 205. SAADE | Tiit Trofimov: kurb on vaadata inimesi, kes jõuavad andestamiseni alles elu lõpul või üldse mitte

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on just poelettidele jõudnud biograafia „Lõpp on algus. Julgus elada iseendana“ üllitanud enesearengu teejuht Tiit Trofimov. Räägime andestamisest ja südame avamisest.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on just poelettidele jõudnud biograafia „Lõpp on algus. Julgus elada iseendana“ üllitanud enesearengu teejuht Tiit Trofimov. Räägime andestamisest ja südame avamisest. Vaata videot!

Miks on oluline andestada?

Enesearengu teejuht Tiit Trofimov soovitab oma raamatus „Lõpp on algus. Julgus elada iseendana“ andestada. Ta selgitab, et kui sa vabastad kurbuse ja valu, lased vanadest lugudest lahti ja oled praeguses hetkes, läheb su süda lahti ja sa andestad. Süüdistamise asemel tunned tänutunnet, sest isegi kui mõni sündmus või olukord oli sinu jaoks väga raske, aitas see sul kasvada ja saada selleks inimeseks, kes sa täna oled.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99