Foto: VIDA PRESS
Inimesed
12. oktoober 2021, 10:30

Endise teinitähe etteaste USA tantsusaates oli lausa piinlik!

Omaaegse noortesarja „Beverly Hills, 90210“ täht Brian Austin Green võistleb USA tantsusaates „Dancing With the Stars“ koos oma päriselukallimaga, kuid nende musitamised-õrnutsemised on pälvinud palju kriitikat.

USA tantsusaate 30. hooaja Disney-nädala raames kehastusid sekspomm Megan Foxi eksabikaasa Green ja tema profitantsijast sõbratar Sharna Burgess printsiks ja Lumivalgekeseks. Kuid kohtunik Len Goodman (77) nurises, et nende valsis „Someday My Prince Will Come“ domineerisid musitamine ja kallistamine. „Tahtsin näha traditsioonilisemat valssi,“ vahendab New York Post Goodmani sõnu.

Teine kohtunik Bruno Tonioli (65) oli samal arvamusel. „Vahel võib liigsest magususest hambavalu tekkida.“

Sotsiaalmeedias on Greenil ja Burgessil samuti ohtralt kriitikuid, keda häirib kuulsa paari imalus ning Briani kehv tantsuoskus. Kuid mitmed tormasid oma lemmikud kaitsma: kui saatesse kutsutakse päriselu armupaar, on ju loogiline, et nende tants on eriti intiimne.

Lisaks märkis keegi: „Kui vaatasite [nädalavahetusel] Sharna Instagrami Storysid, siis Brianil on neuroloogilised probleemid, mis raskendavad tal koreograafia õppimist … iseäranis raske oli tal korraga kaht tantsu õppida.“