Tom Cruise koos poeg Connoriga (vasakul) pesapalli vaatamas.

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
12. oktoober 2021, 09:06

Mida Tom Cruise oma näoga teinud on?! (11)

Tom Cruise'i välimus hiljutisel spordivõistlusel on tava- ja sotsiaalmeedia kihama pannud: mõni fänn ei tundnud teda punnis põskede tõttu äragi!

59aastane Cruise on Hollywoodi vastupidavamaid kangelasi - tema läbimurdefilm „Endless Love“ esilinastus juba 1981. aastal. Tomi välimus on püsinud aastakümneid peaaegu muutumatuna, kuid laupäeva õhtul San Franciscos pesapalli vaadates valmistas ta paljudele ehmatuse. „Mida on Tom Cruise oma näoga teinud?"!“ ahhetasid paljud sotsiaalmeediakommentaatorid.

Aasta tagasi Roomas uut „Võimatu missiooni“ filmi tehes nägi Tom Cruise hoopis teistsugune välja.

Foto: Reuters/Scanpix

Poeg Connori kõrval istuva Cruise'i nägu oli tõepoolest veider. „Tom Cruise on kas kaalus juurde võtnud või näo täiteainet täis süstida lasknud. Kaldun uskuma täitesüstide varianti,“ kirjutas keegi kommentaator.

„Mis värk nende punnis koopaoravapõskedega on?“ imestas teine. Keegi võrdles Cruise'i kuu aega vees hulpinud surnukehaga.

„Tom Cruise, mida sa oma imekauni näoga teinud oled?“ ahastas kolmas. „Palun ära lase oma näkku mingit saasta süstida!“ Kuid mõni on avaldanud veendumust, et Hollywoodi superstaar on end filmivõtete vahepeal lihtsalt mõnusalt tundnud ning heal-paremal maitsta lasknud.